Катерина Павленко, фронтвумен гурту "Go_A", оголошуватиме бали від України для конкурсантів "Євробачення-2022"

Катерина Павленко оголошуватиме бали від України для конкурсантів "Євробачення-2022"
Instagram/go_a_band

Катерина Павленко стала речницею "Євробачення-2022" від України.

Поділитися:

Катерина Павленко з гурту "Go_A", яка представляла Україну на "Євробаченні" минулого року та посіла п'яте місце у турнірній таблиці, буде речницею від України на "Євробаченні-2022"! Про це повідомило Суспільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2022: стало відомо, під яким номером виступатиме Kalush Orchestra від України у першому півфіналі

Катерина Павленко сказала:

Мені дуже приємно стати частиною цьогорічного Євробачення. Пам’ятаю нашу радість, коли оголосили перші 12 балів. Приємно усвідомлювати, що у мене є можливість зробити когось іще щасливішим.

Отже, співачка зв'яжеться з італійським Турином по відеозв'язку й у фіналі конкурсу наживо оголосить бали національного журі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли "Євробачення-2022": точна дата двох півфіналів і коли виступає Україна

Нагадаємо, що цьогоріч на "Євробачення" від України поїде гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania"! Колективу пророкують перемогу з ймовірністю 41%! Раніше букмекери прогнозували перемогу України з коефіцієнтом майже вдвічі меншим, ніж зараз. У зв'язку з війною були вагання, чи поїде Kalush Orchestra представляти Україну в Турин, проте нещодавно все ж було вирішено, що вони поїдуть до Італії особисто та заспівають "Stefania" зі сцени. Гурт вже побував у Європі, де давали благодійні концерти, а також акустично співав у місті-герої Ірпені. Віримо в перемогу наших представників на цьогорічному "Євробаченні"!

Новини по темі