Представники Латвії на "Євробаченні-2022" переспівали пісню "Stefania" Kalush Orchestra та вигукнули "Слава Україні"

Представники Латвії на "Євробаченні-2022" переспівали пісню "Stefania"

Латвійський гурт, який представлятиме країну на "Євробаченні", переспівав нашу пісню "Stefania".

Поділитися:

Гурт Citi Zēni, який цьогоріч представить Латвію на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" та буде змагатися за кубок разом з українськими представниками Kalush Orchectra, зробив каверверсію на конкурсний трек "Stefania" від України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra провели другу репетицію на сцені Євробачення 2022 у Турині: відкрилися невідомі раніше графічні фрагменти номеру (відео)

Як розповіли учасники гурту, вони вважають пісню "Stefania" дуже гарною, і самі постійно слухали пісні Kalush Orchestra. Але ще є третя причина, чому вони вирішили переспівати нашу пісню: 4 травня, коли був записаний кавер, — важлива дата для Латвії. День, коли країна повернула незалежність від Радянського Союзу. Саме тому зараз латвійці дуже активно підтримують українців у боротьбі з російською агресією. Як виявилось, Citi Zēni були першими, хто звернувся із заявою до ЄМС, аби російська делегація не брала участь у конкурсі "Євробачення".

Кожен заслуговує на незалежність. Ми, латвійці, знаємо, як це важливо. Сьогодні Латвія святкує День відновлення незалежності Латвійської Республіки від Радянського Союзу і ми сподіваємось, що Україна незабаром знову поверне мир, — зазначає гурт.

 Коли вони співали "Stefania", вигукували "Слава Україні". Можете послухати кавер від Citi Zēni:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення 2022: короткі фрагменти всіх 40 пісень учасників (відео)

Латвійці, так само як і українці, вже наступного вівторка, 10 травня, змагатимуться за путівку у фінал "Євробачення-2022". Колективу Kalush Orchestra вже пророкують перемогу на конкурсі з ймовірністю 41%! Раніше букмекери прогнозували перемогу України з коефіцієнтом майже вдвічі меншим, ніж зараз. Віримо у перемогу на пісенному конкурсі!

Можете послухати конкурсну пісню латвійських представників "Eat Your Salad":

Новини по темі