Kalush Orchestra провели другу репетицію на сцені Євробачення 2022 у Турині: відкрилися невідомі раніше графічні фрагменти номеру (відео)

Друга репетиція Kalush Orchestra на Євробаченні 2022 у Турині: що стало відомо про графіку номеру (відео)
Instagram/eurovision.ua

На YouTube-каналі Євробачення з'явилося відео з фрагментом виступу гурту Kalush Orchestra на другій репетиції конкурсу.

Поділитися:

Гурт Kalush Orchestra, представники України на Євробаченні 2022, провели другу репетицію у Турині. Відео з фрагментом їхнього виступу опублікували на YouTube-каналі Eurovision Song Contest:

З цього 45-секундного ролика більш зрозумілою є графіка номеру українського гурту: у ній чітко прослідковують етнічні мотиви, а також звернення до природних стихій: позаду гурту на екрані з'являється чи то місяць, чи то сонце. Його змінює зображення жіночих очей, що, очевидно, символізують очі мами, якій і присвячена пісня Stefania. Також завдяки графіці створюється враження, що зі сцени ніби стікає вода у вигляді водоспадів: ще одне звернення до природних стихій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra та Jerry Heil присвятили пісню-подяку Анджеліні Джолі за візит до України під час війни та закликали голлівудську зірку бути ангелом миру для нас (відео)

Це вже друга репетиція гурту Kalush Orchestra в Турині. Після першої стало зрозуміло, як змінилися костюми артистів спеціально для Євробачення 2022.

Нагадаємо, пісню Stefania лідер гурту Олег Псюк присвятив своїй мамі. Раніше він розповідав про те, які приємні подарунки та сюрпризи він робив своїй мамі Стефанії.

Kalush Orchestra з піснею "Stefania", за прогонозами букмекерів, має всі шанси виграти на Євробаченні 2022 в Турині. Фінал Євробачення відбудеться 14 травня 2022 року о 22:00 за київським часом. 

Дивіться, як раніше, перебуваючи в Україні, гурт Kalush Orchestra приїхав на центральну площу Ірпеня і дав міні-концерт:

Новини по темі