Дмитро Борисов поділився рецептом смачного м'ясного обіду для великої компанії

Дмитро Борисов розповів, як готувати курча табака, стейк з яловичини на кістці та телячу печінку з овочами.

У програмі Сніданок. Вихідний Дмитро Борисов розповів, як приготувати поживний обід для великої сім’ї на природі. Відомий ресторатор поділився рецептом яловичого стейка та овочів на грилі, шашлика з печінки теляти та смаженого курча.

Під час ситного обіду для великої компанії ніхто не залишиться голодним.

ЯЛОВИЧИЙ СТЕЙК НА КІСТЦІ. ІНГРЕДІЄНТИ

Яловичий стейк – 500 г.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

ЯЛОВИЧИЙ СТЕЙК НА КІСТЦІ. ПРИГОТУВАННЯ

1. До меленого чорного перцю додати дрібку солі, розмарин і чебрець.

2. Посмачити м'ясо оливковою олією.

3. Посмачити м'ясо спеціями.

4. Викласти на гриль. Обсмажити з усіх сторін.

Loading...

ПЕЧІНКА ТЕЛЯТИ. ІНГРЕДІЄНТИ

Печінка теляти – 500 г.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

ПЕЧІНКА ТЕЛЯТИ. ПРИГОТУВАННЯ

1. Нанизати печінку на шампури.

2. Поставити на вогонь. Обсмажити з усіх сторін.

КУРЧА ТАПАКА. ІНГРЕДІЄНТИ

Ціле курча – 1 шт.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

КУРЧА ТАПАКА. ПРИГОТУВАННЯ

1. Викласти на пательню. Обсмажити з усіх сторін.

Loading...

ЗАПЕЧЕНІ ОВОЧІ. ІНГРЕДІЄНТИ

Перець болгарський – 1 шт.

Цукіні – 1 шт.

Баклажан – 1 шт.

Кабачок – 1 шт.

Часник – 1 шт.

Цибуля червона кримська – 1 шт.

Цибуля молода ріпчаста – 1 шт.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.

ЗАПЕЧЕНІ ОВОЧІ. ПРИГОТУВАННЯ

1. Порізати овочі.

2. Посмачити оливковою олією. Додати мед і соєвий соус.

3. Перемішати і викласти на гриль біля м’яса.

Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін поділився секретом приготування овочевого салату з моцарелою.

Більше новин