Троянда розцвіла: 93-річна Єлизавета ІІ сяє у новому образі

Ось би у такому віці бути, як вона!

Шанувальники королівської родини звикли бачити британську монархиню Єлизавету ІІ у надяскравих вбраннях. Та цього разу 93-річна модниця вирішила «пригальмувати» з неоновими відтінками. Так, для нещодавнього публічного виходу вона обрала дещо стриманіший аутфіт та від того не стала менш яскравою. Барв королівському образу додала сонячна усмішка Її Величності.

У ніжно-бузковому вбранні та з перлами на шиї королева мала неперевершений вигляд. Особливої уваги вартий її прикрашений стилізованою трояндою капелюх. Квітка з головного убору гармонійно перегукувалася з розкішної брошкою, приколотою до жакета королеви.

Стильна монархиня відвідала кінні перегони, що традиційно проходять у жовтні в британському містечку Аскот. Її Величність урочисто оголосила переможця цьогорічних змагань, та й узагалі отримала неабияке задоволення від спортивної події (якщо вірити її задоволеній усмішці).

Нагадаємо, нещодавно на офіційному заході Єлизавета ІІ відмовилася вдягнути корону Британської імперії. І мала на те вагому причину.

Більше цікавих новин про Її Величність читай тут:

1. Скільки насправді правнуків у Єлизавети ІІ

2. 5 шокуючих фактів про королівську родину

3. Королівський ляпас: Як Єлизавета ІІ виховує молодших членів своєї родини

4. Стало відомо, які серіали полюбляє королева Єлизавета

5. 93-річна королева Єлизавета така романтична у цій квітковій сукні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин