Королівський ляпас: Як Єлизавета ІІ виховує молодших членів своєї родини

Як Єлизавета 2 виховує молодших членів своєї родини | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Ще та штучка!

Поділитися:

Британська королева зазвичай асоціюється зі стриманістю й витонченими манерами. Та, як виявилося, грайливими можуть бути не лише кольори одягу монархині, а й деякі її вчинки.

У своїй книзі спогадів «Я» британський співак Елтон Джон описав кумедну ситуацію, яку побачив на королівській вечірці. У центрі подій була Її Величність.

Я розумію, що фривольності не є частиною публічного образу королеви. Та у приватній компанії вона може бути надзвичайно кумедною, – зазначив артист.

Так, Єлизавета ІІ попросила свого племінника графа Девіда Сноудона перевірити, як почувається його сестра (їй раптом стало зле просто посеред вечірки). Та необачний родич королеви не виконав її прохання. Тоді Її Величність підійшла до Девіда і промовила плескаючи його по обличчю: «Не сперечайся зі мною, бо я тут королева!». Кожне своє слово вона відділила жартівливими ляпасами. Після цього граф нарешті скорився волі монархині.

Королева помітила, що Елтон став свідком сімейної «драми», і жартома підморгнула співакові перш ніж податися у своїх справах.

Нагадаємо, нещодавно світ облетіла звістка, що онучка британської королеви вийде заміж за мультимільйонера.

Більше цікавих матеріалів про Єлизавету ІІ читай тут:

1. Скільки насправді правнуків у Єлизавети ІІ

2. У мережі з’явилося фото 21-річної королеви Єлизавети верхи на коні

3. У своєму новому образі Єлизавета ІІ схожа на зефірку (фото)

4. Тест: Хто ти з королівської родини?

5. 5 шокуючих фактів про королівську родину

6. 5 несподіваних фактів про королівську родину

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі