Скільки насправді правнуків у Єлизавети ІІ

Cкільки насправді правнуків у королеви Єлизавети 2 (фото)
Фото: GattyImages

Ви будете вражені.

Поділитися:

Фотографії принца Джорджа, принцеси Шарлотти, принца Луї та навіть новонародженого Арчі Віндзора вже нікого не дивують. Та чи знали ви, що у британської королеви є ще чотири правнучки?

Погляньмо на усіх правнуків Її Величності — від найстаршої до наймолодшого.

#1 Саванна Філліпс 

Фото: GattyImages

Найстарша правнучка королеви – справжня запальничка. Мережа переповнена кумедними фото дівчинки, на яких вона пустує разом зі своїми кузенами – принцесою Шарлоттою та принцом Джорджем. Батьки Пітер та Отем Філліпс прагнуть тримати маленьку леді подалі від уваги громадськості. Проте через життєрадісний характер Саванни зробити це буває дуже складно. 

#2 Айла Філліпс

Фото: GattyImages

Айла – рідна сестра Саванни. Середнє ім’я дівчинки – Єлизавета, на честь її величної прабабусі. Хоча Айла та Саванна є повноправними членами королівської родини, жодна з дівчат не успадкувала титулу принцеси. Річ у тому, що вони онучки принцеси Анни, а титули у спадок передаються лише по лінії принца Чарльза – старшого сина королеви.

#3 Принц Джордж

Фото: GattyImages

Принц Джордж – старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Джордж разом із молодшою сестрою Шарлоттою – найпублічніші правнуки королеви Єлизавети ІІ. Життя юного представника королівської родини наповнене цікавими подіями. До того ж маленький принц багато і наполегливо навчається – уже понад два роки він вивачає іспанську мову, а йому ще тільки п’ять років! 

#4 Мія Тіндолл

Фото: GattyImages

Так само, як її двоюрідні сестри Саванна і Айла, Мія не має королівського титулу. Мати дівчинки, Зара Тіндолл (Філліпс), бачить у цьому лише переваги – її діти насолоджуються повноцінним дитинством, необтяженим надмірною публічністю. Особливо близько дівчинка товаришує зі своїм двоюрідним братом – принцом Джорджем. Дітлахи – однолітки, і тому легко знаходять спільні розваги.

#5 Принцеса Шарлотта

Фото: @kensingtonroyal

Принцеса Шарлотта – рідна сестра принца Джорджа. Уже зараз легко помітити схожість дівчинки з її величною прабабусею. На Єлизавету ІІ юна принцеса подібна не лише ззовні, принц Вільям та Кейт Міддлтон запевняють, що від королеви дівчинка успадкувала ще й міцний характер та рішучість.

Шарлотта вивчає іспанську разом із страшим братом. Є й інші заняття, у яких вона давно випередила Джорджа. Як виявилось, принцеса – чудова футболістка і тенісистка, чого не скажеш про її брата.  

#6 Принц Луї

Фото: @kensingtonroyal 

Наймолодшому з дітей принца Вільяма та Кейт Міддлтон один рік. Луї – шостий правнук Її Величності. За іменем хлопчика ховається романтична історія. Його назвали на честь Луї Маунтбеттена – рідного дядька принца Філіпа (прадідуся маленького Луї). Саме перший граф Маунтбеттен Бірманський представив Філіпа тоді ще юній Єлизаветі. Це була доленосна зустріч – шлюб прабабусі та прадідуся принца Луї триває уже 72 роки.

#7 Лєна Тіндолл

Сьома правнучка королеви ще зовсім маленька – 18 червня дівчинці виповниться один рік. Середнє ім’я Лєни – Єлизавета. Таким чином батьки наймолодших спадкоємців шанують давню королівську традицію – називати дітей на честь видатних представників роду.  

#8 Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор

Фото: GattyImages

Арчі Віндзору місяць. Королівський малюк народився рано-вранці 6 травня 2019-го. Син принца Гаррі і Меган Маркл – власник чи не найунікальнішого імені у своїй родині. А все тому, що воно зовсім не пов’язане з династією Віндзорів.

БІЛЬШЕ ПРО КОРОЛІВСЬКУ РОДИНУ ЧИТАЙ ТУТ:

1. 5 шокуючих фактів про королівську родину

2. 5 несподіваних фактів про королівську родину

Новини по темі