Спробуйте аля пшоняний банош із буряковим соком. Замість традиційної кукурудзяної крупи Руслан Сенічкін у "Сніданку з 1+1" використовує пшоно та буряковий сік. Цей гастрономічний експеримент обов'язково здивує ваших гостей та задовольнить смакові рецептори.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт
Інгредієнти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 найпопулярніших традиційних львівських страв
►Щоб пшоно не гірчило, замочіть його у теплій воді на 20 хвилин або промийте в проточній воді через друшляк.
►Заздалегіть підготуйте буряковий сік. Для цього 2-3 головки буряка потрібно натерти на дрібну терку і потім вичавити сік через марлю.
►Доведіть сік до кипіння, попередньо додавши трохи цукру та солі.
►Поступово додавайте пшоняне зерно з додаванням масла і помішуйте. Варіть до густої консистенції.
►Наостанок потрібно дати каші настоятися, потім викласти на тарілку через форму і посипати бринзою.
Loading...