У програмі «Сніданок з 1+1» кулінарний блогер та експерт вегетаріанської кухні Едуард Насиров поділився рецептом смачної закуски із печериць та сиру, якими можна почастувати своїх гостей.
Печериці – найпопулярніші гриби у світі. Їх можна вживати навіть в сирому вигляді. Печериці на 90% складаються з води, інші 10% – це мінерали і корисні речовини. Ці гриби надзвичайно корисні для організму: вони покращують пам'ять і навіть можуть знімати втому.
Читайте також: Дієтолог пояснила, чому потрібно вживати гриби
ГРИБИ З СИРОМ: ІНГРЕДІЄНТИ
Печериці – 400 г.
Часник – 1 зубчик
Оливкова олія – 1 ст. л.
Крем-сир – 200 г.
Панірувальні сухарі – 1 ст. л.
Пармезан – 50 г.
Червона цибуля – 1 шт.
Сіль, перець, чебрець за смаком.
Читайте також: Фаршироване курча з бринзою та грибами.
ГРИБИ З СИРОМ: ПРИГОТУВАННЯ
Намагайтеся акуратно відривати ніжки, аби не пошкодити шапку, - каже Едуард Насиров.
Щоб часник легко очистився, потрібно зверху злегка надавити на нього ножем, - підказує кулінар.
Крем-сир можна замінити домашнім нежирним сиром, головне, щоб він був некислий і не сильно вологий, - говорить експерт.
Готову закуску можна посипати свіжим чебрецем і подавати з багетом.
Нагадаємо, нещодавно Едуард Насиров розповів, як оригінально посмажити яйця