Грайлива Вікторія Булітко примостилася на коліна Григорію Чапкісу

Красуня вигадала нову стратегію перемоги?

Пара Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара ще жодного разу не потрапляла до номінації. Та, вочевидь, саме підтримка глядачів допомагає їм щоразу експериментувати та дивувати неочікуваними вчинками. 

Так, в минулому ефірі «Танців з зірками» на паркеті стався справжній любовний… чотирикутник! До запальної пари приєднався ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сєнічкін, який спробував «поборотися» за серце комедійної акторки. Чоловіки показали всю хореографічну майстерність: амплітудно рухали стегнами та «змагалися», хто краще закружляє Вікторію.

Втім, вона вирішила, що двох варіантів їй замало (або їй просто захотілося на ручки) – зірка сіла судді Григорію Чапкісу на коліна. Народний артист не розгубився і натякнув, що такий маневр був дуже вдалою тактикою:

Після того, що сталося, мені складно оцінювати, – сказав Григорій Миколайович.

Дивись повне відео виступу, в якому поєднались вибухова енергія та зіркова винахідливість:

Loading...

Проте які б чари не застосовували фантастичні учасниці «Танців…», легенда шоу не потрапить у їхні тенета – нещодавно він розповів про свою кохану, молодшу за нього на 51 рік. Переглядай відео та дізнавайся, хто запалив полум'я в душі вічно молодого балетмейстера:

Loading...

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. «Дікусар одружиться зі мною!» – Вікторія Булітко

2. «Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

Більше новин