Від сліпих прослуховувань до фіналу: як переможці всіх сезонів шоу «Голос країни» проходили вибір наосліп (відео)

Голос країни
Як переможці всіх сезонів шоу «Голос країни» проходили сліпі прослуховування: відео

Зовсім скоро на 1+1 стартує новий сезон вокального шоу «Голос країни». Згадуємо імена переможців всіх попередніх сезонів та їхні виступи на сліпих прослуховуваннях.

Поділитися:

Незабаром на 1+1 стартує вокальне шоу «Голос країни-12». Вже відомі імена зіркових тренерів, які будуть шукати нові таланти. Кастинги вокалістів показали, що в цьому сезоні буде просто дивовижне різноманіття персоналій талановитих виконавців. В очікуванні прем'єри нового сезону згадуємо, як вражали своїм співом на сліпих прослуховуваннях всі переможці цього шоу.

Іван Ганзера

Переможцем 1-го сезону «Голосу країни» у 2011 році став Іван Ганзера. Для нього прослуховування були дійсно фактично наосліп, оскільки Іван має порушення зору з практично повною його втратою. Та це не завадило йому з піснею «А ми удвох» розвернути до себе крісла тренерів на сліпих прослуховуваннях і згодом перемогти у шоу. Дивіться вибір наосліп Іван Ганзера:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯ за своїх рву: Оля Полякова розповіла, яких співаків шукатиме для перемоги у «Голосу країни»

Павло Табаков

Переможець 2-го сезону «Голосу країни» львів’янин Павло Табаков починав свою музичну кар’єру з вуличної гри на гітарі, але згодом пісні його авторства опинилися в репертуарі відомих артистів. Наприклад, пісню авторства Табакова «Тільки ти моя» виконували у 1-му сезоні шоу «Голос країни». З піснею Mama Павло Табаков вразив тренерів на сліпих прослуховуваннях і став учасником шоу.

Анна Ходоровська

Переможниця 3-го сезону «Голосу країни» Анна Ходоровська виконала на на сліпих прослуховуваннях композицію Caruso у власній інтерпретації та зайняла останнє місце в команді Олександра Пономарьова. Що не завадило їй згодом перемогти у шоу.

Ігор Грохоцький

Переможець 4-го сезону «Голосу країни» футболіст Ігор Грохоцький прийшов на шоу, щоб показати, що спортсмени теж можуть бути талановитими співаками. Через травму спини він більше не може професійно займатися футболом, але співати у нього виходить теж чудово. З піснею Feeling good Ігор Грохоцький потрапив до команди Святослава Вакарчука.

Антон Копитін

Переможець 5-го сезону «Голосу країни» Антон Копитін вразив тренерів не лише своїм співом, а й життєвою історією. Він був конферансьє в філармонії у Донецьку, але через події 2014 року мусив покинути рідне місто і з дружиною та двома дітьми переїхав до столиці. Він сказав, що вірить, що «Голос країни» допоможе йому почати нове життя. На сліпих прослуховуваннях Антон Копитін заспівав хіт Con te Partiro і став учасником шоу.

Віталіна Мусієнко

Переможниця 6-го сезону «Голосу країни» Віталіна Мусієнко була на момент участі у шоу студенткою, вивчала електроніку. Участь у «Голосі країни» для неї була важливим моментом сприйняття своєї творчої натури. Вибір наосліп і пісня «Відьма» привів Віталіну у команду до Святослава Вакарчука.

Олександр Клименко

Переможець 7-го сезону «Голосу країни» Олександр Клименко вразив всіх тренерів. Олександр – священик з неймовірно потужним і гарним голосом. На сцені впродовж усього сезону він співав у рясі і говорив, що його спів надихає людей до молитви. На сліпих прослуховуванням Олександр Клиенко виконанням пісні «Материнська любов» повернув до себе всіх тренерів, але обрав команду Тіни Кароль.

Олена Луценко

Переможниця 8-го сезону «Голосу країни» Олена Луценко зізналася, що дуже вдячна батькам за допомогу і віру в себе. Також вона сказала, що хоче своїм співом показати душу України. Її «Колискові зорі» обернули до себе всі 4 тренерські крісла, але Олена пішла в команду до Сергія Бабкіна.

Оксана Муха

Переможниця 9-го сезону «Голосу країни» Оксана Муха неперевершено виконувала на проєкті пісні Квітки Цісик. Її виконання пісні «Де ти тепер» на сліпих прослуховуваннях вразило своєю глибиною та зробило Оксану учасницею шоу.

Роман Сасанчин

Переможець 10-го сезону «Голосу країни» Роман Сасанчин вразив своїм надзвичайно потужним голосом. Роман вже став переможцем шоу «Голос. Діти» у 2015 році, а в 2020 році прийшов на дорослий «Голос країни», щоб нагадати про себе людям і добитися нових вершин. З піснею Luna tu Романа Саснчина знову обрала Тіна Кароль, з якою він переміг у дитячому конкурсі.

Сергій Лазановський

Переможець 11-го сезону «Голосу країни» Сергій Лазановський розпоів, що музика увійшла в його життя завдяки мамі: що б вони не робили разом, завжди співали.  Участю в проєкті він хоче віддячити мамі за все хороше, що вона для нього зробила. З піснею You Are The Reason Сергій Лазановський потрапив до тренерки-дебютантки DOROFEEVA  і згодом цей тандем тренера і вокаліста отримав перемогу в «Голосі країни-11».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Для мене шоу “Голос країни” вже як спосіб життя”, – Руслан Квінта дав розгорнуте інтерв’ю про залаштунки проєкту, про пошук талантів та ключ до успіху

Вже скоро глядачі 1+1 зможуть насолодитися 12 сезоном шоу «Голос країни». Слідкуйте за анонсами!

Новини по темі