Авторський переспів відомого хіта "Makeba" від учасників "Голосу країни-13": неймовірний дует з команди DOROFEEVA

Голос країни
Українська версія Makeba на Голосі країни-13

Учасники "Голосу країни-13" створили українську версію "Makeba" для вокальних батлів.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ шостого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Розпочався новий етап "Голосу країни" — вокальні батли. Цьогоріч у правилах з'явилося нововведення: тепер тренери можуть взяти довільну кількість учасників з одного батлу, або ж відмовити в подальшій участі всім. Головне — щоб за результатами етапу у кожній команді залишилося по 4 учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вразили всіх: тріо виконавиць з команди Юлії Саніної запалили сцену майстерним виконанням відомого хіта

Другий ефір вокальних батлів розпочала команда DOROFEEVA. Радником тренерки став відомий український співак Макс Барських.

Першими на сцену вийшли учасники Едгар Єнокян та Олександра ЛіщукГлядачі точно знають Едгара за авторською піснею його гурту DOBRYVA "Світло є чи нема" (обробка всесвітньовідомого хіта Crystal Waters «Gypsy Woman»), з яким він запалював сцену у другому епізоді. Своїм прикладом хлопець хоче показати, що українська музика може бути сучасною і якісною, а в Україні живуть найталановитіші музиканти європейського рівня. На сліпих прослуховуваннях маріуполька Олександра розчулила всіх чуттєвим виконанням авторської пісні "Місто Марії" власного гурту The Pamphlets. Дівчина каже, що музика зараз — її найбільша відрада, а тому вона прийшла на "Голос країни" аби розвивати свою творчість попри всі негаразди.

голос батли єнокян ліщук

На вокальних батлах дует учасників з команди DOROFEEVA виконали авторський переспів найбільшого Тік-Ток хіта 2023 року "Makeba" — Jain. Окрім фірмового "макеба" у приспіві, Олександра та Едгар власноруч написали текст та музику до пісні. Виступ учасників перетворився на справжній театральний перформанс про запальну пару. Синергія дуету та майстерне виконання власної композиції приголомшило всіх глядачів.

голос батли єнокян ліщук

Тренерів "Голосу країну" вразив професіоналізм Олександри та Едгара. Іван Клименко схвально відгукнувся про виступ:

"Друзі, це було дуже круто. Я вам чесно скажу: в мене були мурашки... Надя, тобі величезний респект за те, що ти дала змогу проявити себе Олександрі та Едгару як авторам".

Юлія Саніна підкреслила, наскільки рішення виконати авторський переспів було вдалим:

"Це крутий приклад того, як тренер разом з учасниками взяли не дуже вокальну пісню і зробили її максимально по-своєму, і це було дуже круто".

голос батли єнокян лущик

Олександра та Едгар виступили однаково неймовірно, тож DOROFEEVA постала перед складним вибором. Номер учасників вона прокоментувала так:

"Це неймовірний виступ, я так вами пишаюся. Дуже рада, що в цьому сезоні звучать такі треки... Моєю особистою місією на проєкті є приводити таких учасників, як ви: людей, які створюють музику, які пишуть, які роблять інструментал".

Остаточним рішенням тренерки стало продовження участі Едгара Єнокяна. Для Олександри Ліщук цей етап на "Голосі країни-13" став останнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створення нового дуету на вокальних батлах "Голосу країни-13": тренер Іван Клименко прийняв неочікуване рішення

Дивіться виступ Едгара Єнокяна та Олександри Ліщук:

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі