Створення нового дуету на вокальних батлах "Голосу країни-13": тренер Іван Клименко прийняв неочікуване рішення

Голос країни
Неочікуваний дует на Голосі країни-13 (відео)

На вокальних батлах "Голосу країни-13" Іван Клименко вирішив створити новий дует з учасників.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ п'ятого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Розпочався новий етап "Голосу країни" — вокальні батли. Цьогоріч у правилах з'явилося нововведення: тепер тренери можуть взяти довільну кількість учасників з одного батлу, або ж відмовити в подальшій участі всім. Головне — щоб за результатами етапу у кожній команді залишилося по 4 учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи четвертого епізоду "cліпих прослуховувань"

Етап вокальних батлів розпочала команда Івана Клименка, радниками якого в цьому епізоді стали учасники Kalush Orchestra: Саша Таб, Тимофій Музичук та Килиммен.

Другими на сцену вийшли учасники Ольга Щербак, Олександра Ройко та Андрій Засік. 17-річна киянка Ольга на "сліпих прослуховуваннях" зачарувала виконанням "Люди" — MAMARIKA, KOLA. У минулому дівчина була професійною акробаткою. Андрій Засік запам'ятався глядачам піснею "Creepin" — Metro Boomin, The Weeknd, 21 Savage 3. За фахом хлопець — логіст, проте музику вважає свою справжньою пристрастю. У третьому епізоді "сліпих прослуховувань" на сцену вийшла 21-річна лучанка Олександра Ройко, яка приголомшила унікальним тембром у колисковій "Котику сіренький". На заваді кар'єри учасниці стала повномасштабна війна, і в "Голосі країни-13" дівчина вбачає шанс повернутися до професійної музики.

Вокальні батли

На вокальних батлах тріо учасників з команди Івана Клименка виконали "Повільно" — ADAM. Особливість виступу — усі три співаки вийшли на сцену з укулеле. 

“Іван вперше в кріслі, тому ми робимо багато експериментів. У нас надзвичайно класний тренер”, — ділиться Олександра Ройко.

Чуттєве виконання композиції та неймовірна гармонія всіх трьох виконавців розчулили глядачів. Тренери Юлія Саніна, Артем Пивоваров та DOROFEEVA також позитивно прокоментували номер.

Вокальні батли

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні є багато цікавого, що варто розвивати і показувати", — учасник "Голосу країни-13" Едгар Єнокян про участь в проєкті та плани на творчу кар'єру

“Дуже незвичайне виконання цієї пісні, і кожен з вас в ній розкрився. Честь і хвала Івану Клименку, який вдало підібрав це тріо. Усі ви змогли показати свою “фішку”", — сказала Юлія Саніна.

Проте думки тренерів розділилися. Юлія Саніна підтримала Ольгу Щербак та висловила думку щодо створення дуету учасниці з Андрієм Засіком. Фавориткою DOROFEEVA стала Олександра Ройко та тренерка також запропонувала зробити дует — але з Олександри та Ольги. Артему Пивоварову найбільше до душі припало виконання Андрія Засіка.

“Я дуже вам вдячний. Ви звучите як справжній гурт. Для мене важливо поєднати вміння грати на інструментах та спів, і ви це виконали по максимуму”, — зазначив Іван Клименко.

Вокальні батли

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер Володимир Завадюк розповів, як обирають тренерів на "Голос країни"

Іван Клименко постав перед непростим вибором, та врешті-решт запропонував неочікуване рішення — об'єднати Олександру Ройко та Ольгу Щербак у дует. Така ідея вразила обох дівчат, але вони погодилися на цей експеримент. Для Андрія Засіка на етапі вокальних батлів участь у проєкті закінчується.

"У мене є відчуття кого поєднувати, тому сподіваюся, що я не помилився. Ми ще покажемо в нокаутах, який ви крутий дует", — пояснив Іван Клименко.

Дивіться виступ Ольги Щербак, Олександри Ройко та Андрія Засіка:

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі