Фіналістка 10 сезону "Голосу країни" Настя Балог розповіла про досвід, здобутий на проєкті – інтерв'ю (ексклюзив)

Голос країни
Фіналістка 10 сезону Голосу країни Настя Балог про досвід, здобутий на проєкті – інтерв'ю (ексклюзив)

Суперфіналістка 10 сезону "Голосу країни" Настя Балог — про участь у проєкті, зміни в житті та музичні амбіції.

Поділитися:

Голос України звучить у Європі: вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни-13”. Європейський сезон покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світу.

Настя Балог 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День з тренером: DOROFEEVA показала залаштунки нового сезону “Голосу країни”

Суперфіналістка 10 сезону "Голосу країни" Настя Балог після участі в музичному проєкті будує сольну кар'єру. В інтерв'ю для сайту 1+1 молода співачка розповіла про участь у проєкті, зміни в житті та музичні амбіції.

Як потрапила на "Голос країни"

Я пройшла довгий шлях, щоб потрапити на проєкт. Спочатку брала участь у кастингу на "Голос. Діти", але, на жаль, не змогла пройти. Коли мені виповнилося 16 років, мама запропонувала піти на "Голос країни". Пройшла кастинг, було багато репетицій. Я відчувала велику відповідальність, адже для мене це був перший досвід виступу з живим бендом на великій сцені. Тоді я відчула, що починається нова історія моєї музичної кар'єри.

Як виступила Анастасія Балог на "Сліпих прослуховуваннях". Дивіться:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістка "Голосу країни-10" Настя Балог та POSITIFF презентували трек про Батьківщину: прем'єра "Додому"

Для мене великою перемогою було потрапити до суперфіналу "Голосу країни". Я повністю віддалася моменту й не зосереджувалася на першому місці, адже у 16 років бути на такому масштабному проєкті – це вже велике досягнення. Для мене головним було те, що я здобула неоціненний досвід, працюючи з талановитими людьми й зростаючи як артистка.

Дивіться виступ Анастасії Балог у фіналі "Голосу країни-10":

Як досвід участі у "Голосі країни" вплинув на карʼєру

Я стала дорослішою, як у музичному плані, так і загалом. Велика кількість завдань, репетицій, стрес перед виходом на сцену – все це допомогло мені розвиватися. Після проєкту мене почали сприймати інакше, і це дало мені можливість працювати зі своєю музикою на новому рівні. Зараз я - впевнена в собі дівчина, яка транслює незламну віру та жіночу силу. Я співаю про емоції, які відчуваю як артистка та як звичайна людина. Для мене важливо підкреслювати, що незалежно від бекграунду та життєвого досвіду, кожен може йти вперед, досягати своїх мрій і жити на повну. Я вірю в себе та у свої можливості, і хочу надихнути інших робити це.

Настя Балог 1+1

Я відкрита до співпраці й надалі планую робити якісні фіти. Днями вже записали "демку" з молодою артисткою. Хто знає, можливо, ви навіть побачите її в ефірі нового сезону "Голосу країни".

У моїй команді працює понад 10 людей. Якщо чесно, як звичайна глядачка я навіть не думала, що артисту потрібна така велика команда. Але тепер вона в мене є, і я дуже щаслива, що стільки людей повірили в мене.

Про нову пісню "На радіо": що надихнуло на створення цього треку

Я була знайома з хлопцем, до якого в мене були сильні почуття, але він не звертав на мене уваги. А коли мені роблять боляче, я стаю сильнішою. Тому я створила пісню "На радіо" як маніфестацію й звернення до нього: "Ти мене не помічаєш, а я розкажу всім нашу історію й буду завжди у тебе перед очима; ти пішов, але тепер будеш чути мої «думи» в ефірах всіх радіостанцій і телеканалів". Ця пісня покликана надихати дівчат, підіймати настрій й самооцінку. Бо нам не потрібен ніхто, щоб кайфувати від себе, ставати кращими й підкорювати весь світ. Цю історію ми передали й у кліпі на трек.

Настя Балог 1+1

Нагадаємо, телеканал "1+1 Україна" та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту. Європейський сезон покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світу. Тренерами "Голосу країни-13" стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" — DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" оголошує конкурс: сфотографуйте брендований потяг та отримайте унікальну листівку з підписами тренерів

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Більше подробиць читайте на сайті 1+1.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Новини по темі