Несподівано: якими словами зустрів Потап Тіну Кароль на шоу "Голос країни" та чому повернулася співачка

Голос країни
Тіна Кароль повернулась на Голос країни: чому прийшла співачка

Співачка вийшла на сцену "Голосу країни" та заспівала дуетом з учасницею.

Поділитися:

Тіна Кароль повернулась на шоу "Голос країни". Відома співачка прийшла підтримати 32-річну авторку пісень та виконавицю Катерину Офліян. Дівчина виконала пісню "Найти своих", яку сама написала для Тіни Кароль. На жаль, на спів Катерини не обернувся жоден із тренерів на сцені. Врешті Тіна Кароль вийшла на сцену та заспівала разом з Офліян "Найти своих" на сцені шоу.

«Катя незвична дівчина, це вона автор слів і музики цієї пісні. Ми ніколи не бачились...Вся країна бачить тебе зараз, вся країна чує твій голос і відчуває твій талант. Не завжди композитори мають перемагати у конкурсі. Головне, щоб музика перемагала в серцях кожного українця», — прокоментувала виступ Катерини Тіна Кароль.

DOROFEEVA зізналась, що жалкує і сумує, що не повернулась, а Святослав Вакарчук зазначив:

«Людина, яка пише такі пісні, в принципі, вже багато чого досягнула. Це дар, з яким вже треба йти далі».

Тіна Кароль

Тренери Другого шансу Андрій Мацола та Олександра Заріцька вирішили надати можливість Катерині Офліян продовжити участь у шоу «Голос країни» у складі їх команди. 

"Другий шанс" – це той формат, який мені потрібен зараз. Дуже круто, що я йду далі", — зазначила Офліян.

Олександра Заріцька розповіла, що Катерина написала велику кількість пісень і для гурту KAZKA, а сама учасниця зізналася, що писала музичні композиції для багатьох популярних виконавців. На питання, чи є у неї улюблена пісня, авторка відповіла:

"Якщо чесно, то сьогодні я співала свою улюблену пісню".

У ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 Катерина Офліян розповіла, що для неї був шоком прихід Тіни Кароль:

"Я не знала, це був шок. Я спочатку подумала, що щось плутаю. Особисто ми не знайомі, я тільки відправляла пісні, мені відповідали менеджери. Це було дуже круто, прям мрія у мене сьогодні збулася. Я заспівала на "Голосі країни" і з Тіною Кароль. Я все зробила".

Поява Тіни Кароль стала сюрпризом і для тренерів, які відразу почали жартома згадувати минулі сезони та конкуренцію між наставниками. 

"Тут тебе згадують кожен день. Всі", — жартував Святослав Вакарчук, а Потап навіть запропонував співачці присісти у тренерське крісло:

"Колишня приїхала, не змогла стриматися. Я скучив. Я тебе люблю і згадував тебе! Радий тебе бачити. Це "Голос країни", 12 сезон. Може бути усе, що завгодно. І навіть Тіна Кароль може повернутися в тренерське крісло".

На що Тіна Кароль відповіла: 

"Я сумувала за вами". 

Тіна Кароль фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль на "Голосі країни": "Я сумувала"

Співачка розповіла, за кого із тренерів вболіває цього сезону:

«Новачкам завжди щастить. Так завжди говорять. Оля, в цьому випадку це ти. Наді в минулому році в принципі пощастило. Слава вже перемагав, але все одно повернувся за перемогою. Але є той, який реально бився зі мною всі ці роки. Це хлопець в рожевому костюмі (Потап – прим.). Потап! Ну рви вже цей сезон! Я вже навіть пішла з «Голосу країни», щоб ти це зробив».

Дивіться виступ Катерини Офліян та Тіни Кароль на шоу "Голос країни":

Новини по темі