"Ми прийшли показати, як звучать вулиці Києва", — дует 2tone про мотивацію та вибір тренера в шоу "Голос країни-12"

Голос країни
Дует 2tone розповів про свою мотивацію та вибір тренера в шоу "Голос країни-12"

Дует 2tone про свою мету на проєкті "Голос країни" та вибір зіркового тренера.

Поділитися:

У другому випуску головного вокального шоу України "Голос країни-12" на сцену завітав дует 2tone, який складається з двох друзів, вуличних музикантів Івана та Богдана. Вони заспівали легендарну пісню гурту 5'nizza "Солдат". На спів гурту обернулися два тренери, Оля Полякова та Святослав Вакарчук, проте зрештою хлопці обрали собі в тренери Святослава, який обернувся до них першим. Хлопці розповіли про свою історію вуличного співу, з якою метою прийшли на шоу та чому обрали в тренери саме Вакарчука.

2tone

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліє Хаджабадінова про підтримку з Криму: "Мої соцмережі переповнені повідомленнями від земляків — це дає наснагу йти далі"

Два друга Іван та Богдан стали дуетом, бо люблять одну музику. Тепер вони разом пишуть пісні та співають на столичних вулицях:

Ми прийшли показати, як звучать вулиці Києва. Ми не граємо, а "гуляємо". Спочатку "гуляли" в переходах, потім почали на вулиці. Співаємо в парку Шевченка, на Контрактовій площі, біля Андріївської церкви. Іноді є індивідуальні замовлення.

Для 2tone грати на вулиці в мороз було звичною справою. Іноді хлопці могли заробити чимало грошей, а іноді — копійки.

Ми грали й в -10, і в -15. У нас було так: "Завтра -11, тепло, можна пограти". В поганий день можна було або нічого не заробити, або десь 50 грн, а в гарний день могло бути десь 800-1000 грн.

2tone

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Голосу країни", що вразила всіх виконанням хіта "Гуси": "Я не могла повірити своїм очам, коли я дивилась свій виступ"

Іван та Богдан розповіли, що на "Голосі країни-12" хотіли б заспівати ті композиції, які подобаються самим музикантам, а також із радістю представили б на сцені власні пісні: 

На проєкті хочемо співати те, що нам в кайф, те, що ми вміємо й так, як ми відчуваємо. Хочемо показати людям нашу музику, щоб якомога більше людей почули її. Ми, в цілому, за цим сюди першочергово й прийшли. Є бажання стати популярними, щоб люди йшли вулицею й казали: "О, то це ж ви! А можна сфотографуватись?". Щоб однокласники дивились та казали: "Ого, як вони "піднялися"".

За дует активно боролися Святослав Вакарчук та Оля Полякова, проте 2tone все ж обрали Вакарчука. Чи зіграло роль те, що він обернувся першим? Зізналися:

Видно, що Вакарчук дуже хотів з нами попрацювати. Ми не можемо відмовити. Крім того, що до того, як прийти на “Голос країни”, ми собі й думали, що хочемо прийти до Святослава Вакарчука. 

2tone

Іван та Богдан розповіли, що разом з учасниками команди їхнього зіркового тренера дивилися перший випуск "Голосу країни-12". Зізналися, що дуже сподобалось, як співала Анна Кіндзерська.

Дивіться виступ 2tone у другому ефірі:

Новини по темі