Учасниця "Голосу країни", що вразила всіх виконанням хіта "Гуси": "Я не могла повірити своїм очам, коли я дивилась свій виступ"

Голос країни
Інеса Грицаєнко про свій виступ на Голосі країни та шлях до успіху з 6 років

Інеса Грицаєнко поділилася враженнями від першого ефіру.

Поділитися:

Учасниця "Голосу країни-12" Інеса Грицаєнко, що успішно пройшла етап сліпих прослуховувань на шоу (у складі гурту "Сестра Music" разом зі своєю сестрою Аліною), в ексклюзивному коментарі сайту 1+1 розповіла про враження від першого ефіру. Нагадаємо, дівчата виконали неймовірний кавер на пісню Wellboy "Гуси": Інеса співала, а Аліна грала на саксофоні. Святослав Вакарчук зізнався, що "Гуси" у такій обробці йому сподобались навіть більше за оригінал. До сестер обернулись одразу чотири суддівські крісла, а обрали вони DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

Сестра Music

Інеса Грицаєнко розповіла про свої емоції від перегляду ефіру "Голосу країни": 

"Ви знаєте, те, що зі мною відбувалось, було наче уві сні. Я не могла повірити своїм очам, коли я дивилась свій виступ. У мене були сльози. Я наче знову переживала цей момент. Серце билось так, що я думала, воно вилетить. Я надзвичайно щаслива! Ми усією родиною дивились ефір, усі були на зв’язку, в усіх були такі емоції… Я побачила реакцію людей, мені стільки родичів, стільки знайомих писали: «Інеса, ми бачили, як ти починала, ми бачили, як це тобі давалось насправді і ось, нарешті. Ми усі цього чекали». Тому, я дуже вдячна за таку підтримку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

Шлях дівчат не був легким, тож Інеса згадала і про невдачі, та розповіла, як знаходила у собі сили йти далі:

"У мене було пару ситуацій, в яких я думала, що те, чим я займаюсь з дитинства — не моя справа. Що я багато вкладаю зусиль і все рівно не виходить. Але я не здавалася, тому що я розуміла, що треба йти далі, треба розвиватись і головне, просто працювати над собою, і тоді результат сам себе проявить. Основне — вірити в себе. Якщо ти в себе не повіриш, у тебе не повірить ніхто. Упевненість має іти із середини. Вірити в себе треба кожну хвилину. Також, важлива підтримка родини".

Сестра Music

Інеса Грицаєнко пройшла величезний шлях до "Голосу країни". За словами її бабусі, Валентини Анатоліївни, дівчина йшла до цього з 6 років. Бабуся в ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 розповіла про свої враження від виступу дівчат в ефірі:

"Ми сиділи всією сім’єю перед телевізором, спостерігали, тримали кулачки. Я була впевнена, що вони виступлять достойно. Дівчатка йшли до цього з 6 років. Інеса перший раз прийшла в студію, коли їй було 6, а може, ще й не було. З цього часу вона постійно займається".

Сестра Music

Валентина Анатоліївна зізналась, що дуже любить "Голос країни", дивиться вже не перший рік та обожнює нинішній тренерський склад:

"Я дуже люблю "Голос країни", люблю спостерігати за учасниками, за тренерами, це для мене програма №1. Дуже позитивні емоції від цього сезону, тренерського складу. Я обожнюю і Олю Полякову, і Потапа, і Вакарчука, і Надю Дорофєєву. Люблю спостерігати за їхнім спілкуванням".

Бабуся дала пораду дівчатам та побажала їм удачі у наступних етапах "Голосу країни":

"Я бажаю їм насамперед натхнення, успіхів у їхній творчості, щоб вони подобались людям, щоб у них все складалося в житті достойно і благополучно. Хочеться, щоб все у них було добре і вперед до перемог, щоб вони себе достойно проявили у наступних етапах".

Нагадаємо, що вже цієї неділі о 21:00 на 1+1 другий ефір сліпих прослуховувань "Голосу країни-12"! Не пропустіть!

Дивіться, як "Сестра Music" на сліпих прослуховуваннях виконали кавер на хіт Wellboy "Гуси" та вразили одразу усіх тренерів "Голосу країни":

Новини по темі