Уперше на "Голосі країни" обидва учасники залишилися після вокальних батлів: як це було

Голос країни
Уперше за історію Голосу країни два учасники пройшли батли

Безпрецендетне рішення Юлії Саніної дозволило двом учасникам пройти етап вокальних батлів "Голосу країни-13".

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ п'ятого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Розпочався новий етап "Голосу країни" — вокальні батли. Цьогоріч у правилах з'явилося нововведення: тепер тренери можуть взяти довільну кількість учасників з одного батлу, або ж відмовити в подальшій участі всім. Головне — щоб за результатами етапу у кожній команді залишилося по 4 учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи четвертого епізоду "cліпих прослуховувань"

Після команди Івана Клименка вокальні батли розпочали учасники Юлії Саніної. Радницею тренерки стала відома українська музикантка Jerry Heil.

Другими на сцену вийшли учасники Владислав Пелих та Христина Старикова. 17-річна Христина на "сліпих прослуховуваннях" зачарувала виконанням "Golden hour" — JVKE. Дівчина з дитинства стала зіркою рідного Мирнограда, що на Донеччині, та через війну була вимушена покинути своє місто. 16-річний школяр Владислав Пелих розчулив глядачів піснею "BRONIA" — Jerry Heil, Ochman. Хлопець родом із містечка Пологи, Запорізької області. Через повномасштабне вторгнення та тимчасову окупацію рідного міста переїхав до Польщі, де отримав велику підтримку місцевих мешканців.

На вокальних батлах дует учасників з команди Юлії Саніної виконали всесвітньо відомий хіт "Running up that hill (A Deal With God)" — Kate Bush. З першої секунди виступу гармонійне поєднання голосів викликало мурашки по шкірі у тренерів та глядачів. Христина та Владислав змогли взяти надзвичайно високі ноти та продемонструвати велику вокальну майстерність попри свій юний вік.

Христина Старикова та Владислав Пелих

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер Володимир Завадюк розповів, як обирають тренерів на "Голос країни"

Тренерку DOROFEEVA потішив вибір пісні, адже для неї важливо, щоб на сцені "Голосу країни" звучали мегахіти. Вона позитивно прокоментувала виступ Владислава та Христини:

"Кожен з вас боровся. Так і не змогла зрозуміти за кого я... Ви такі юні і вже настільки впевнені, дякую за виступ".

Христина Старикова та Владислав Пелих

Тренер Іван Клименко також схвально відгукнувся про здібності учасників:

"У нас ще немає артиста, який був би відомий на увесь світ. Впевнений, що скоро це станеться. Зараз, дивлячись на вас, я зрозумів, що ви обоє маєте такий потенціал".

Христина Старикова та Владислав Пелих

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На "Голосі країни" я здобула колосальний досвід", — учасниця проєкту Катерина Козлова про емоції під час виступу та отримані знання (ексклюзив)

Юлія Саніна зазначила, що дуже вірить у сили обох виконавців, тому, користуючись новими правилами вокальних батлів, до наступного етапу взяла і Христину Старикову, і Владислава Пелиха.

"Це люди, які окрім таланту мають велику силу вчитися та відточувати цей талант... У вас обох достатньо сили, щоб поборотися з цю перемогу", — запевнила Юлія Саніна.

Дивіться виступ Христини Старикової та Владислава Пелиха:

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі