З Днем захисників та захисниць: вітання від тренерів "Голосу країни-12"

Голос країни
Вітання з Днем захисників та захисниць від тренерів "Голосу країни-12"

Тренери "Голосу країни-12" вітають українських захисників та захисниць зі святом.

Поділитися:

Сьогодні, 14 жовтня, Україна відзначає важливе свято — День захисників та захисниць. Тренери "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва, Оля ПоляковаПотап, народні тренери Андрій Мацола та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька привітали усіх українців. Цьогоріч ми як ніколи впевнилися, яка в нас героїчна нація. Понад 7 місяців Україна успішно веде боротьбу за свою свободу та незалежність, на яку вкотре 24 лютого зазіхнула російська федерація після 8 років війни на Сході. З якими словами звернулися тренери до своїх прихильників у цей день, читайте у матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Днем захисників і захисниць України 2022: привітання у віршах та листівках

DOROFEEVA

"Захисники та захисниці України, від усього серця я вітаю вас! Своєю відвагою та сміливістю ви кожного дня стоїте за нашу державу, за наше мирне життя!"

Потап

"Це свято стало по-справжньому народним, тому що ви наші герої. Завдяки вам ми можемо йти до перемоги разом і працювати, жити в найкращій країні світу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Покровою Пресвятої Богородиці: привітання у прозі та віршах

Оля Полякова

"День захисників і захисниць України, який відзначається 14 жовтня, нагадує нам про те, що ми перебуваємо у безпеці саме тому, що мужні українські герої кожного дня докладають надлюдських зусиль, перебуваючи у постійній небезпеці під ворожим вогнем. Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, та всім, хто віддано несе військову службу в зоні бойових дій, їхній незламній силі волі та героїзму. У ваших надійних, сильних руках спокій наших родин, майбутнє наших дітей і нашої країни. Дякуємо нашим Захисникам! Віримо у вас та в нашу Перемогу!"

Олександра Заріцька

"Супергерої живуть серед нас. І це — наші захисники й захисниці! Ми пишаємось вами, ми підтримуємо вас, ми надихаємось вашою силою, витримкою й характером та любимо всім серцем. Сьогодні й кожного дня! З вашим днем, любі! Тримайтесь, бережіть себе, а ми — поруч".

Андрій Мацола

"Для мене велика честь жити з вами на одній землі, допомагати. Як українець я хочу виразити вам щиру вдячність за те, що ви робите для нас та наших майбітніх поколінь. Саме завдяки вашим зусиллям це зло не може прийти на нашу землю! Слава вам і честь, наші захисники і захисниці!"

Новини по темі