Тренерка «Голосу країни-12» Олександра Заріцька показала свої дитячі фото з Харкова: «Місто вільних, талановитих людей»

Тренерка «Голосу країни-12» Олександра Заріцька показала свої дитячі фото з Харкова та написала зворушливі слова на підтримку міста: «Місто вільних, талановитих людей»
Instagram/kazka.band

Александра Заріцька підтримала рідний Харків у війні, яку розпочала росія проти України, а також розповіла дитячі історії.

Поділитися:

Співачка та тренерка команди "Другого шансу" шоу "Голос країни-12" Олександра Заріцька поділилася із підписниками своїми дитячими фотографіями з її рідного міста Харкова, а також розповіла цікаві історії дитинства й підтримала рідне місто, яке було жорстоко знищується російськими окупантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не «окей». І це історія кожного українця та українки", — новий сингл від гурту KAZKA

Олександра народилася на вулиці Чернишівська, 78, у самому центрі, поруч із площею Поезії. Вона захоплюється красою будівель цієї вулиці й навіть не може уявити, скільки снарядів у них потрапило з початку повномасштабної війни росії проти України. 

Російські окупанти також неодноразово обстрілювали з "Градів" парк імені Горького, у який Олександра любила ходити з сестрою:

У дитинстві разом із сестрою ми страшенно любили ходити в місцеву бібліотеку і читати там комікси! А ще найсправжнісіньким святом для нас було піти в парк ім. Горького на прогулянку, там була наша улюблена піцерія з дуже смачною піцою!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Заріцька розповіла, що коли вона з сестрою в дитинстві мала кишенькові гроші, обов'язково відвідували книгарню на Сумській вулиці, у яку теж нещодавно влучив снаряд. Навесні, коли у Харкові цвіли магнолії, Олександра любила ними милуватися, а коли ставало ще тепліше, вона сідала на велосипед та їхала на джерело до Саржиного Яру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка Go_A та співачка Гайя на підтримку України виконали пісню Джона Леннона Imagine перед футбольним матчем в Італії

Місто, яке таке рідне Олександрі Заріцькій, зараз у вогні, знівечене росією. Проте співачка впевнена: попри зруйновані долі й будівлі, Харків живе.

Мій прекрасний Харків! Місто вільних, талановитих людей! Ресторанчики готують піцу, люди прибирають вулиці й висаджують крокуси. Бо життя триває! І все буде Україна!

Новини по темі