Все буде Україна: учасники "Голосу країни-12" розповіли, як змінилося їхнє життя після початку повномасштабної війни

Голос країни
Голос країни-12: як змінилася доля учасників за час війни — дайджест

У дайджесті за перші 5 епізодів "Голосу країни-12" ми дізналися, як змінилося життя учасників в умовах війни.

Поділитися:

2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбулася прем'єра дайджесту "Голосу країни-12". Глядачам нагадали попередні 5 епізодів "сліпих прослуховувань", які були показані до 24 лютого. Також ми дізналися, як повномасштабна війна вплинула на життя учасників проєкту та яку місію несе повернення "Голосу країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Серед наших учасників дуже багато співаків взяли до рук зброю", — Юрій Горбунов розповів, яким буде повернення "Голосу країни-12"

Війна торкнулася кожного українця, і учасники "Голосу країни" не стали виключенням. Одні пішли захищати Україну на фронт, другі допомагають на культурному фронті, а треті — волонтерять. Кожен виконує свою роль.

Бічасний

Євген Бічанський, Херсон

"Зараз, на жаль, моє улюблене рідне місто Херсон знаходиться в окупації. Усі мої найближчі родичі, батьки, брат перебувають зараз у Херсоні в окупації. Багато з моїх друзів залишилися в місті і надалі потерпають від терору. Але усі ми тримаємося і віримо в нашу країну. Сподіваюся, уже дуже скоро моє рідне місто Херсон повернеться додому і там знову замайорить наш улюблений український прапор.

Юлія Штоля

Юлія Штоля, Умань

Учасниця Юлія Штоля теж вразила змінами в особистому житті. На прямому зв’язку з “Голосом країни” тренер Юлії Потап розповів, що наразі співачка готується стати мамою та знаходиться на 7 місяці вагітності.

Чукаленко

Олена Чукаленко, Київ

"Коли розпочалася війна, моя родина одразу вирішила, що жоден з нас не покине своїх домівок, щоб допомагати нашій державі та нашим хлопцям у ЗСУ. Перемога вже незабаром за нами! Вірте в це і направляйте цю віру в одне єдине велике русло, щоб приблизити цей момент".

Аліє

Аліє Хаджабадінова, Крим

"Я була змушена переїхати з Криму в Київ. Дотепер я живу та працюю тут. Мої батьки залишилися в Криму. Вони не покинуть Крим, тому що шлях після депортації до Криму був дуже важким. Це їх Батьківщина і моя. Я повернусь!" — пригадали у дайджесті історію Аліє.

Ярослав Гавянець

Ярослав Гавянець, Копичинці, Тернопільска область

Учасник 12 сезону "Голосу країни"Ярослав Гавянець з 2015 року захищає Україну від російських загарбників. Він був одним з військових, які героїчно боронили Донецький аеропорт, і сьогодні він теж стоїть на захисті нашої країни.

"Радий, що "Голос країни" повернувся на екрани. З 24 лютого знаходжуся на службі у Зброних силах України. Я дякую усім вам за те, що ви робите, за те, що всі ми робимо. Ви просто неймовірні. Впевнений, ми скоро переможемо. Все буде Україна!"

Свіріденко

Олександр Свіріденко, Первомайськ, Миколаївська область

Соліст військового оркестру Міністерства оборони України прийшов на "Голос країни", аби продемонструвати, як талановито співає його рідне місто та на що здатні військові музиканти. Тренери оцінили здібності учасника, після чого він вирішив піти до команди DOROFEEVA. Сьогодні хлопець захищає Україну, долучившись до ЗСУ. 

Інеса Грицаєнко

Інеса Грицаєнко, Червона Мотовилівка, Київщина

"Я мріяла бути артисткою ще з самого малечку, але навіть у нічному жахітті не могла уявити, що під час війни мій голос буде звучати в інших країнах. Вже вп'яте я беру участь у благодійних матчах нашого легендарного клубу "Динамо Київ", де всі зароблені кошти від квитків ідуть на підтримку української армії. Я вірю у вас, я молюсь за вас, наші українські воїни! Все буде Україна!"

Бородін

Максим Бородін, Вільнянськ, Запорізька область

"До війни у моїх доньок були свої супергерої: Гаррі Поттер, Спайдермен. Тепер у них інші супергерої — наші Збройні сили України. Хлопці, я в вас вірю. Українці, я в вас вірю. Україно, я тебе люблю і вірю в твою перемогу. Війна змінила нас усіх. Якщо раніше ми співали російськомовні пісні, і це було нормально, то тепер — ні. Мені пощастило, адже на "сліпих прослуховуваннях" я виконав аж дві пісні. Одна з них була російськомовна, а інша — власного авторства, українська".

Spiv Brativ

Гурт Spiv Brativ, Черкаси

Черкаський гурт чотирьох братів з початку війни почав писати патріотичні пісні, які підіймають бойовий дух. Хіт хлопців "maskva" вже зібрав понад 3 мільйони переглядів на YouTube.

"Ми ніколи не були осторонь усіх важливих змін в нашій країні. Ми співали на Майдані під час Революції гідності, їздили на фронт, щоб підтримати наших захисників. Наша зброя — наша музика. Ми віримо в Збройні сили України, віримо в наших людей, вирімо в нашу перемогу! Слава Україні!"

Дмитро Цимбал

Дмитро Цимбал, Київ

"Війна застала мене вдома, в Києві. Через декілька днів я був змушений покинути столицю з родиною, переїхав в рідну Черкаську область. Я долучився до волонтерства, готував консерви для ТРО, виготовляв маскувальні сітки, збирав, сортував та відправляв гуманітарну допомогу на потреби військових і, звісно, як більшість з нас, донатив на ЗСУ. За час війни з хором "Вірьовки" давав благодійні концерти з метою збору коштів на відновлення культурного фонду України, що постраждав під час бойових дій. Тримаємо оборону на культурному фронті, віримо в ЗСУ! Все буде Україна!"

Діана Матвійчук

Діана Матвійчук, Ірпінь

"24 лютого о 5 ранку до мене в кімнату забігає мама і каже: "Збирай речі, ми від'їжаємо". Я беру телефон та бачу 5 пропущених викликів від друзів і в чатах написано: "Почалася війна". Почали бомбити Гостомель — неймовірні моторошні звуки. Ми їхали по Житомирській трасі десь о 7 годині, було дуже багато машин. Всі їдуть з Києва, а на Київ — нікого. Лише наші українські танки їхали захищати нашу рідну землю. Зараз ми знаходимося в Німеччині. Ми ходили на мітинги, брали участь в різних благодійних концертах на підтримку ЗСУ. Ми вже повернулися в наш Ірпінь, в мій улюблений дім, за яким я дуже сумувала. Шкода, що багато людей втратили житло. Багато зруйнованих парків, дорог, машин, які люди просто залишали і бігли від війни. Однак український народ — незламний! Ми з кожним днем все блище до перемоги. Слава Україні!"

Нагадуємо, під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки". Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись до благодійного збору, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Новини по темі