Нові епізоди "Другого шансу" на "Голосі країни-12": як змінилися за цей час учасники та тренери проєкту

Голос країни
Другий шанс на Голосі країни-12: як змінилися учасники та тренери проєкту за час війни

Як повномасштабна війна вплинула на життя учасників та тренерів "Другого шансу"?

Поділитися:

У 12 сезоні проєкту «Голос країни» з’явилось п’яте тренерське подвійне крісло, яке зайняла команда "Другого шансу" – народний тренер Андрій Мацола та Олександра Заріцька, вона ж KAZKA. Спецпроєкт "Другий шанс" став справжнім сюрпризом для учасників та глядачів. Його тренери дають можливість продовжити участь у “Голосі країни” тим українським талантам, до яких не повернулись тренери на головній сцені, або тим, які припиняють боротьбу на наступних етапах проєкту. В фіналі найкращі учасники команди змагатимуться за перемогу з фіналістами команд інших тренерів.

До початку повномасштабного вторгнення росії на територію України вийшло 4 випуски "Другого шансу". П'ятий випуск мав вийти в ефір 24 лютого...

Заріцька та Мацола
Фото архівне, знято до 24.02.2022

"Цей випуск Другого шансу мав вийти 24 лютого, в день, який перевернув життя мільйонів українців, поставив на паузу всі мрії та плани. Але ніхто не здатен зламати наш дух. Завдяки нашим героям з ЗСУ ми живемо, боремося й маємо змогу продовжувати проект, щоб допомогти учасникам втілити їхні мрії на своє життя та на творче майбутнє", — зазначив Андрій Мацола, народний тренер «Голосу країни»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їхня зброя – не лише голос: чим під час війни займаються тренери, ведучі та учасники "Голосу країни"

Тренери "Другого шансу" співачка KAZKA і народний тренер Андрій Мацола з самого початку російської агресії активно займаються благодійністю.

Андрій Мацола від початку війни закуповує та передає спорядження, зброю, транспорт на фронт для наших військових, а також займається питанням забезпечення житлом тих українців, які втратили свій дім через війну.

Зокрема, Андрій Мацола придбав і допоміг переправити на фронт автомобіль для батька учасниці команди "Другого шансу" Лізи Овраменко, який захищає Україну в Луганській області. А в рамкам діяльності «Митрополичого фонду Православної Церкви України» вже передав будинки 25 родинам, які втратили житло внаслідок російського нападу, така ж кількість житла буде передана найближчим часом.

Мацола

Влітку народний тренер «Голосу країни» Андрій Мацола зібрав талановитих артистів, учасників "Голосу країни-12", разом вони проїхали з концертами для ЗСУ прифронтові зони сходу та півдня України. Учасниками заходів стали Марта Липчей, гурт Spiv brativ, Анна Кіндзерська, Максим Бородін, гурт «2Tone».

благодійні виступи
Фото: Instagran/matsola.andriy

Олександра Заріцька активно бере участь у благодійних концертах на підтримку України в різних країнах світу, а також виступає на благодійних матчах ФК "Динамо Київ" з різними європейськими клубами Match for peace #StopWarInUkraine. KAZKA виконувала гімн України, а також спільно з учасницею «Голосу країни» Інесою Грицаєнко співала пісню Джона Леннона «Imagine».

Заріцька
Фото: Instagram/kazka.band

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Повітряна тривога в Криму», «Чорнобаївка», «Maskva»: як учасники "Голосу країни" Spiv Brativ створюють воєнні хіти зі змістом

Учасники "Другого шансу", черкаський гурт Spiv Brativ від початку війни почав писати патріотичні пісні, які підіймають бойовий дух. Антоній, Леонтій, Артемій та Дмитро – рідні брати. Усі їхні хіти останніх місяців присвячені найважливішим подіям війни – «Чорнобаївка», «maskva» (йдеться про потоплений корабель), «Повітряна тривога в Криму». Брати почали свій власний музичний спротив ще на початку повномасштабного вторгнення. Першою стала пісня "В городі Херсоні". Хіт хлопців "maskva" вже зібрав понад 3 мільйони переглядів на YouTube.

"Ми ніколи не були осторонь усіх важливих змін в нашій країні. Ми співали на Майдані під час Революції гідності, їздили на фронт, щоб підтримати наших захисників. Наша зброя — наша музика. Ми віримо в Збройні сили України, віримо в наших людей, вирімо в нашу перемогу! Слава Україні!", — зазначили Spiv Brativ.

Spiv Brativ

Брати з гурту Spiv Brativ одразу після виступу на "сліпих прослуховуваннях" у коментарі для сайту 1+1 розповіли, що для них особисто значило потрапити у "Другий шанс":

"Це дуже потужно! До тебе ніхто не повернувся і ти вже прийняв ситуацію та змирився, що далі "Голос країни" буде без тебе. І тут відбувається щось неймовірне: тобі кажуть, що у тебе "Другий шанс!".

Ліза Овраменко

Єлизавета Овраменко стала однією з наймолодших учасниць 12 сезону "Голосу країни". На момент зйомок 16-річна дівчина навчалась в 11-му класі. За лаштунками Лізу підтримувала вся велика родина.

"Насправді, коли не повернулися судді, я почала трохи нервувати. Я йшла за лаштунки і подумала: «Я так хочу до Голосу!». І тут в останній момент з'являється "Другий шанс". Я тоді дуже сильно зраділа", – розказала Ліза Овраменко сайту 1+1 одразу після виступу на "сліпих прослуховуваннях".

З початком повномасштабної війни батько Лізи захищає Україну в лавах ЗСУ. Завдяки своїй наполегливості, дівчина зуміла організувати автомобіль для свого батька на фронт. Ліза не побоялася звернутися до Андрія Мацоли з проханням про допомогу.

Мацола Овраменко

"Дива трапляються, коли твій батько служить в ЗСУ", – зазначив тоді Андрій Мацола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли я починаю співати, нервовий тік зникає", — хлопець із невиліковною хворобою на сцені "Голосу країни"

У п'ятому випуску "Другого шансу" змагатися за подальшу участь у проєкті з гуртом Spiv brativ та Лізою Овраменко будуть Андрій Григорський та Катерина Офліян, яких тренери Андрій Мацола та Олександра Заріцька врятували у п'ятому епізоді "Голосу країни". Дивовижний хлопець Андрій Григорський з Івано-Франківщини, що страждає на синдром Туретта, пішов у музику, бо вона має терапевтичний ефект. Катерина Офліян є авторкою багатьох пісень для відомих українських зірок, яка сама прагне виступати на сцені.

Хто залишиться в команді «Другого шансу» та пройде далі дивіться вже зараз на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все буде Україна: учасники "Голосу країни-12" розповіли, як змінилося їхнє життя після початку повномасштабної війни

Нагадаємо, 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбулася прем'єра дайджесту "Голосу країни-12". Під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки". Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись до благодійного збору, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Новини по темі