"Зараз у нас у всіх одна мета — наблизити перемогу": Олена Чукаленко про стосунки з Олею Поляковою та участь у "Голосі країни-12"

Голос країни
Фіналістка "Голосу країни-12" Олена Чукаленко про стосунки з Олею Поляковою та участь у проєкті

Фіналістка "Голосу країни-12" Олена Чукаленко дала інтерв'ю про участь у співочому проєкті та життя під час війни.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 20 листопада, о 19:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться грандіозний патріотичний суперфінал головного музичного проєкту "Голос країни-12". Одна з фіналісток проєкту — киянка Олена Чукаленко, яка все життя мріяла стати артисткою та певний час співала на бек-вокалі. Сьогодні вона прагне бути самостійною співачкою, тому прийшла на проєкт "Голос країни-12", де підкорила тренерів та після успішного виступу в "Нокаутах" пройшла у фінал в команді Олі Полякової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз нам як ніколи потрібно робити акцент на українську музику", — Олена Чукаленко про цілі та свій шлях до фіналу "Голосу країни-12"

Днями Олена дала відверте інтерв'ю УНІАН, у якому розповіла про участь в "Голосі країни-12", стосунки з тренеркою Олею Поляковою, а також про власну діяльність під час повномасштабної війни.

"Моя головна мета не тільки на проекті, а взагалі як артиста - це приносити людям радість та позитивні емоції. На проект я прийшла з однією метою - отримати досвід та розвивати себе, щоб вдосконалити свій голос та спів. Але зараз у нас всіх одна мета - наблизити перемогу. Дякуючи меценату та народному тренеру Андрію Мацолі, "Голос країни" повернувся на екрани та несе надважливу мету - збір коштів для ЗСУ", — поділилася Олена Чукаленко.

Олена Чукаленко фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Олі Полякової: цікаві факти та біографія фіналістів "Голосу країни-12"

Участь у "Голосі країни" дала Олені чітке розуміння того, що все своє життя вона йде у правильному напрямку. Тут вона отримує нові знання та навички, а допомагає у цьому наставниця Оля Полякова, прцювати з якою, як каже виконавиця, — кайф.

"Вона чудова людина та дуже крутий наставник, який дуже трепетно ставиться до нас, але й просиджувати штани не дає. На початку війни вона написала мені та запитала, де я, та чи в безпечному місці перебуваю. Звісно, така турбота зближує людей", — розповіла дівчина.

Олена Чукаленко в Нокаутах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завершилося народне голосування на "Голосі країни-12"

Після 24 лютого життя дівчини, як і багатьох українців, кардинально змінилося. Тепер вона волонтерить, збирає кошти та дає благодійні концерти. При цьому Олена не забуває про своб заповітну мрію — стати артисткою.

"Наразі я активно виступаю на благодійних заходах, допомагаю переселенцям, вдосконалюю себе та більше часу намагаюсь приділяти родині. Адже війна чітко дала зрозуміти, що немає нічого важливішого за наших близьких".

Дивіться фінал "Голосу країни-12" у неділю, 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

Новини по темі