"Мені здається, Україна зараз прагне домогтися, аби панували закон, порядок, чесність та свобода", — зірка серіалу "Хазяїн" Віктор Жданов

Хазяїн
Віктор Жданов про серіал "Хазяїн" та життя у війні (інтерв'ю)

Не пропустіть премʼєру серіалу «Хазяїн» 24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна". 

Поділитися:

24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться премʼєра 4-серійного телефільму "Хазяїн" — легендарної української класики на сучасний лад. В серіалі знімались відомі українські актори Богдан Бенюк, Віктор Жданов, Ольга Сумська, Олег Іваніца. Також глядачі побачать молодих українських акторів — Катерину Алексєєву, Іллю Пономаренка, Альберта Малика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)

В інтерв'ю сайту 1+1 один з головних акторів Віктор Жданов поділився роздумами на тему боротьби за справедливість, загальнолюдські та особистісні моральні цінності, які піднімаються в проєкті "Хазяїн".

У серіалі "Хазяїн" осмислюється тема боротьби за справедливість, загальнолюдські та особистісні моральні цінності. Чи вплинула на ваше ставлення до цих понять роль в серіалі?

Я не думаю, що вона дуже вплинула, тому що в мене своє розуміння і ставлення вже було (Віктор грає чесного фермера, що прагне створити прозорий бізнес - прим ред.). Мені здається, Україна зараз прагне домогтися, аби панували закон, порядок, чесність та свобода. Такі і в мене принципи.

Чому важливо дивитися такі українські проєкти, як "Хазяїн"?

Особисто я сьогодні намагаюся дивитися все, що виходить в українському форматі. Ми повинні себе виховувати та формувати в українському середовищі. Навіть попри війну, ми продовжуємо створювати українське.

Яких основних принципів має дотримуватися людина, аби жити в гармонії з навколишнім світом?

З любов'ю в серці. Робити так, щоб не було соромно за свої вчинки. Ставитися до людей так, як би ти хотів, щоб ставилися до тебе. 

Що хочете побажати українцям сьогодні?

Стійкості. Розуміння того, що відбувається. Україна і світ зараз перебудовуються. Ми повинні вистояти та перемогти цю навалу, яка суне на нас безжально, безщадно, без совісті та з цинізмом своїм.

Не пропустіть премʼєру серіалу «Хазяїн» 24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна". 

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Зустрічайте День Незалежності України у компанії телеканалу “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Новини по темі