Стало відомо, хто ховається за костюмом "Арлекіна" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Арлекіна у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Арлекіна?

Поділитися:

Сьогодні, 2 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся третій випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним персонажем, якого розкрили команди мисливців, став Арлекін! Дізнаємось деталі про зірку, яка до цього дня ховалась під костюмом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем'єра "Маскарад": правила шоу (хто і коли вгадує героя в костюмі та як визначають переможця)

Головною деталлю карнавального образу Арлекіна став зліпок з обличчя Джокера. Голова персонажа прикрашена  дзвіночками. Його костюм складається з комбінезона, зшитого з різнокольорових клаптиків дорогих тканин червоного, чорного і золотого кольору. Окрасою образу став червоний оксамитовий піджак з блискучими камінцями. 

Арлекін заінтригував всіх мисливців, вони довго не могли розгадати таємницю, хто ж криється за цим костюмом? Сьогодні ж команди мисливців вирішили, що досить зірці ховатися за цим образом! Отже, за Арлекіном ховався актор "Маскі шоу" Георгій Делієв.

Про загадкового Арлекіна згадували і співак Володимир Дантес, і телеведуча Маша Єфросиніна. Очевидно, для всіх мисливців було непросто розгадати таємницю цього яскравого персонажа. Нагадаємо, одесит Георгій Делієв був худкерівником популярного комік-гурту "Маски", сценаристом та зіркою популярного раніше "Маски-шоу".

Делієв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросиніна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

Якого ж персонажа нам чекати у четвертому випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!