«Поговоримо про брекети»: на сторінці головної героїні серіалу «Моя улюблена Страшко» розмова про булінг, який вже став старомодним

Головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко» на своїй сторінці в інстаграм підняла питання брекетів та булінгу
Instagram/ya_ne_strashko

Головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко» на своїй сторінці у соцмережі підняла питання булінгу через брекети.

Поділитися:

Головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко», яка нещодавно розпочала вести свою сторінку в Instagram, підняла тему брекетів та булінгу щодо них. На жаль, вони і досі іноді бувають приводом для цькування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі з'явилася особиста сторінка героїні серіалу «Моя улюблена Страшко»

Настя Глушко зазначає про брекети наступне:

Рішення їх поставити завжди непросте, як мінімум тому, що їх треба довго носити для класного результату. А ще вони одразу помітні.

Людей часто цікавить не лише зовнішній вигляд з брекетами, а й інші питання щодо них, як-от:

  • чи боляче їх ставити;
  • чи викликають вони біль, коли людина їх носить;
  • чи не заважають вони їсти;
  • як в них цілуватися.

Та на сьогодні, як не дивно, брекети – це навіть модно. І багато зірок світового масштабу зовсім не соромляться їх носити, якщо їм треба виправити певні стоматологічні проблеми. Наприклад, брекети у різний час носили Кендал Дженер, Майлі Сайрус, Бруклін Бекхем, Ема Уотсон.

Моя улюблена Страшко

Українські зірки також впевнено носять брекети. Наприклад, репер Потап поставив їх у 40 років, а співачка Alyosha – у 33.

Головна героїня серіалу «Моя улюблена Старшко» пише:

Тепер це мій елемент індивідуального стилю. За бажанням можна ще й змінювати кольори резинок. Сині, рожеві, зелені – можна встановити які завгодно і підіймати собі настрій.

А ще Настя Глушко зазначає, що брекети змінили її життя на краще, бо вона з ними стала більше посміхатися і відчуває себе більш впевненою у собі. І зізнається, що в її житті були люди, які булили її через брекети, але, на щастя, їх було мало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Даша Астаф’єва висловилася проти хейту та булінгу – флешмоб #красивасерцем від каналу 1+1

А загалом брекети на сьогодні настільки розповсюджені, що булінг через них вже давно неактуальний і навіть старомодний, якщо можна так сказати. Це підтверджують і користувачі, підписані на сторінку ya_ne_strashko в Instagram, які активно коментують пост Насті.

Нагадаємо, україномовний серіал «Моя улюблена Страшко», який вже зовсім скоро буде транслюватися на 1+1, розповість історію Насті Глушко – талановитої, розумниці, перфекціоністки, щирої і доброї дівчини, яка через свій нестандартний зовнішній вигляд стикається з булінгом, мобінгом, харасментом, сексизмом та достойно долає всі життєві негаразди.