Прем'єра За три дні до кохання та зірка Школи на Голосі країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Прем'єра За три дні до кохання та зірка Школи на Голосі країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал із 19 до 25 лютого.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

За три дні до кохання, з понеділка по четвер о 21:00

Сьогодні, 19 лютого, відбудеться прем’єра нового мелодраматичного серіалу За три дні до кохання. Головні ролі у стрічці виконали українські акторки Анастасія Карпенко, Дар’я Єгоркіна та білоруський актор Антон Денисенко.

Успішна і приваблива Дана Романова мала в житті практично все - великий перспективний бізнес, впливових друзів, красу та вдачу... Одного разу доля зводить її з молодим підприємцем Павлом Солдатовим, який потрапив у скрутне фінансове становище. Дана згодна погасити його борг перед кредиторами, якщо він проведе з нею три дні в Одесі. Для Павла це ідеальний вихід з ситуації, до того ж і він, і Дана відчувають взаємний потяг один до одного. Але на їхньому шляху стає хижий та підступний коханець Дани з минулого. Стиснута між лещатами перспективних нових стосунків та складної ситуації з колишнім, Дана вимушена знайти вихід... за три дні.

"Сюжет сеіалу сповнений інтриг, м’яч уваги перекидатиметься з однієї історії на іншу. Однак при цьому любовна лінія буде виразною. Головна героїня Дана втратила віру в те, що матиме сім’ю, вона зачинилися у своєму світі бізнесу. Натомість мій герой Павло перебуває у стосунках, але розуміє, що вони не дарують йому щастя. Він зустрічає своє кохання, заради якого доводиться жертвувати практично всім. Мені було цікаво пізнати цей непростий шлях Павла", - розповів виконавець головної ролі Антон Денисенко. 

Інспектор. Міста, щовівторка о 22:00 

Чернігів вважається одним із найбільш безпечних міст в Україні. Чи справді це так? Відповідь на це запитання дасть Володимир Остапчук у п'ятому випуску найрезонанснішого проекту Інспектор. Міста. Кого він назве гордістю міста, а кого - ганьбою? Не проґавте новий випуск важливого реаліті!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектора Володимира Остапчука приголомшив стан Чорноморського університету

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розкрив секрет своєї неймовірної форми

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У п'ятому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп молодята спробують побудувати сімейне щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов вже готові допомогти учасникам створити сім'ю. Наречений вразить кохану своїм незвичним подарунком та дасть їй завдання на розкутість. Але якою буде її реакція?  

Міняю жінку, щочетверга о 22:00

У новому тринадцятому сезоні сімейного реаліті Міняю жінку пристрасті не вщухають! Чим нові татусі здивують матусь та чи захочуть пари мінятися назад? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти надмірну самовпевненість заради сімейного щастя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитися любити: 10 простих кроків

Розсміши коміка. Діти, субота о 18:30

24 лютого на 1+1 стартує третій сезон гумористичного талант-шоу «Розсміши коміка. Діти» виробництва студії Квартал 95. У проекті юні учасники можуть заробити солідну суму грошей, якщо розсмішать Володимира Зеленського та Євгена Кошового.

У нових випусках телеглядачі з несподіваного боку відкриють для себе вже відомих їм дітей, які брали участь у популярних телепроектах. Так, юна «дівчинка-запальничка» Оля Гарбузюк, яка розвернула крісла двох тренерів в проекті «Голос. Діти-3», спробує розсмішити двох відомих коміків у третьому сезоні «Розсміши коміка. Діти». Випробовувати свої таланти в гумористичному жанрі будуть і діти відомих українців. Так, викликати усмішку Володимира Зеленського та Євгена Кошового спробує донька ведучої 1+1 Лідії Таран Василина. Онук Віктора Павлика Давид розповість історії з життя свого зіркового дідуся, а дочка Дяді Жори Устина зважиться піти по стопах свого батька і проявити свій талант гумориста.

Голос країни, щонеділі о 21:00

У минулому випуску програми зіркові тренери Голосу країни запросили до своїх команд нових сильних вокалістів. А втім, шоу ще має чим дивувати. Наступної неділі на його сцену вийде відома спортсменка Ірині Мерлені та зірка серіалу Школа, учасниця Голосу. Діти Анна Трінчер.