10 ідей для маленьких «свят на кожен день»

10 ідей для маленьких свят на кожен день у картинках
freepik.com

Ідеї маленьких свят, які ви можете втілити у своєму житті.

Поділитися:

Восени та взимку наш настрій може змінюватися: світловий день коротшає, кольорів довкола стає менше, а відтак ми більше схильні сумувати й втомлюватися. У світі, де все частіше домінують стрес, тривога та депресія, важливо знаходити способи підтримувати позитивний настрій. Одним із таких способів є створення маленьких свят у повсякденному житті. Проєкт створено Міністерством соціальної політики України у партнерстві з UNICEF Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки під час війни: корисні та практичні ідеї

Зараз важливо підживлюватися радістю — чимось позитивним, що дає нам енергію. Під час війни радість може здаватися недоречною, та вона сьогодні потрібна найбільше.  Нас можуть підживлювати фізична активність, спілкування з приємними людьми, смачна їжа з яскравими спеціями, дозвілля (хобі, перегляд фільмів, музика, книги тощо). Позитивні емоції допомагають легше пережити стрес і не занепасти духом.

Також отримати позитивні емоції допоможуть нові сімейні традиції, ігри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 універсальних та корисних подарунків на Різдво

10 ідей для маленьких «свят на кожен день»

Зверніть увагу: якщо пригнічений стан триває понад 2-3 тижні й не має покращення, варто звернутися до психолога.  

Ідеї маленьких свят

Ідеї маленьких свят

Ідеї маленьких свят

Маленьке свято - це не обов'язково щось грандіозне. Це може бути навіть маленька приємна дрібниця, яка принесе радість і змінить настрій. Створюйте маленькі свята у своєму житті і будьте щасливими.

Що таке аура людини, як її перевірити і як покращити, дивіться у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новини по темі