47-річна королева Іспанії приголомшила рельєфними м'язами

47-річна іспанська королева здивувала накачаними руками (ФОТО) | Новини дня | 1+1
Фото: Getty Images

Така сильна і тендітна водночас.

Поділитися:

У більш юному віці Летицію, дружину короля Іспанії Філіпа VI, критикували через надмірне захопленні дієтами та навіть звинувачували в анорексії. Та поза увагою різкі коментарі громадськості Її Величність не залишила — і провела роботу над помилками. Для цього вирушила прямісінько до тренажерного залу. 

Фото 2006 року

Неочікувано спорт захопив королеву настільки, що вона досі не уявляє без нього свого життя. Зараз фігура Летиції викликає захват, а рельєфні м’язи доводять, як завзято і регулярно вона працює над собою. 

Чергове тому підтвердження — фотозвіт з виставки Contigo en la Distancia. З цікавою експозицією в театрі Алісії Алонсо Гран в Гавані королева Іспанії ознайомилася разом із чоловіком. 

Попри лаконічний фасон червоної сукні Летиції, від її образу було важко відвести погляд. Силует вбрання підкреслив витончені форми, а тонкі бретелі — рельєфні плечі та руки. Саме вони видають, як багато годин іспанська королева проводить у залі. 

Нагадаємо, що також Летицію вважають всесвітньою іконою стилю та однією з наймодніших монарших осіб. Якщо тема трендів, запроваджених членами королівських родин, тобі цікава, дивись відео про головну експериментаторку — принцесу Діану:

Також надихайся іншими образами Летиції та відомих леді: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі