5 головних кінопрем’єр вересня, які не можна пропустити

Кінопрем'єри вересня: 5 новинок початку осені 2019
Фото: Кадр з фільму «Шахрайки з Волл-Стріт»

Жах про клоуна, фільм із Бредом Піттом, та Джей Ло у ролі стриптизерки.

Поділитися:

Глядачі з усього світу з нетерпінням чекають на прихід нового місяця. Адже саме у цей час на афішах кінотеатрів з’являються цікаві прем’єри. Осінь неодмінно потішить нас виходом захоплюючих фільмів. І зараз ти у цьому переконаєшся! У цій добірці — ТОП-5 головних кінопрем’єр вересня, які ти повинна побачити. Приємного перегляду!

«Де ти поділась, Бернадетт», 5 вересня

Бернадетт Фокс була найцікавішою особою у світі архітектури. Але вирішила покинути роботу заради родини. Тепер вона живе у Сіетлі разом із чоловіком й донькою-підлітком. Та одного дня жінка все ж вирішила ризикнути і знову віддатися улюбленій справі. Рідні вражені — Бернадетт безслідно щезла! 

«Воно-2», 5 вересня 

У другій частині екранізації культового роману Стівена Кінга події розгортаються через 27 років після того, як група школярів боролася зі злим клоуном-вбивцею Пеннівайзом. Герої подорослішали і тепер живуть спокійним життям у різних містах. Але колись вони пообіцяли один одному, що повернуться до рідного містечка Деррі, якщо Воно повернеться. Цей момент настав. 

«Шахрайки з Волл-Стріт», 12 вересня 

У кінострічці йдеться про команду хитрих стриптизерок. Вони створюють справжню жіночу банду, аби помститися своїм багатим клієнтам з Волл-стріт. Фільм засновано на реальній історії. У головній ролі — Констанс Ву, Дженніфер Лопес, Джулія Стайлс, Кікі Палмер та інші. 

«До зірок», 19 вересня

У центрі сюжету — інженер армійського корпусу, який мандрує галактикою у пошуках батька. Річ у тому, що його тато вирушив у космічну подорож 20 років тому, аби дізнатися більше про неземну цивілізацію. Цікаво, що продюсером стрічки став Бред Пітт, який також виконав головну роль у фільмі. Картину вже номіновано на Венеціанському кінофестивалі. 

«Після весілля», 19 вересня

Керівник дитячого будинку в Калькутті Ізабель присвятила життя допомозі іншим. Вона дізнається, що Тереза, яка очолює багатомільйонну корпорацію, готова пожертвувати для неї велику суму грошей. Жінки зустрічаються в Нью-Йорку, і бесіда проходить успішно. Проте усе змінюється, коли Ізабель випадково зустрічає чоловіка Терези. 

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. 5 найкращих українських фільмів, які варто переглянути

2. 5 фільмів про реальні історії кохання

3. 5 найкращих фільмів із Меріл Стріп

4. 5 фільмів Люка Бессона, які хочеться подивитися ще раз

5. 5 комедійних фільмів, де знялися всесвітньо відомі блондинки

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі