5 масок, які можна зробити з продуктів у холодильнику

Маски для обличчя з продуктів харчування
@lorealskin

Найкращі рецепти і правила застосування!

Поділитися:

Навіть найвідоміші красуні світу погодяться, що використовувати продукти харчування, що є у холодильнику кожної із нас, можна не тільки за їх прямим призначенням, а й для створення домашньої косметики. Сьогодні ми розкажемо як приготувати та застосовувати маски із звичайних продуктів харчування. 

ЛИМОН 

Саме лимонний сік допомагає звузити пори та покращити колір обличчя. Приготуйте маску із соку половинки лимону та збитих білків. Залишіть маску на обличчі на 30 хв., а потім ретельно змийте теплою водою.

ДРІЖДЖІ 

Маски на основі дріжджів підійдуть для красунь із жирним типом шкіри. Змішайте 10 г дріжджів із 1 ст. л. кефіру та 0,5 ч. л. грейпфрутового соку. Таку маску потрібно наносити товстим слоєм і змити через 15 хв. Змивайте маску теплою, а потім холодною водою, аби звузити пори. 

@lorealskin

АВОКАДО 

Така маска буде особливо ефективною для володарок сухої шкіри. У невеликій посудині змішайте м’якоть половини авокадо і 1 ч. л. меду. Завдяки авокадо ваша шкіра отримає необхідну дозу живлення, а мед забезпечить антибактеріальну дію. 

КИСЛОМОЛОЧНИЙ СИР 

Ця суперзволожуюча маска вмить зробить вашу шкіру сяючою й ніжною. Радимо обирати найвищу жирність сиру. Змішайте 1 ч. л. сиру, морквяний сік, молоко та оливкову олію. Нанесіть на обличчя на 30 хв. після вмивання протріть обличчя кубиком льоду. 

@lorealskin

МОРКВА 

Морква позитивно впливає на стан шкіри, добре зволожуючи. А в холодну осінню пору це особливо важливо! Для приготування маски натріть невелику моркву на терці і змішайте із сирим жовтком. Нанесіть на шкіру на 10 хв і змийте теплою водою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

1.  Що додати у ванну: Найкращі рецепти для розслаблення

2. Новий тренд в догляді за обличчям: Що таке мультимаскінг

3. Літній макіяж для проблемної шкіри: 6 простих кроків (відео)

4. Як використовувати олійки для обличчя, тіла і волосся

Новини по темі