5 наймодніших суконь, у яких будеш зіркою новорічної ночі

5 трендових суконь, у яких будеш королевою новорічної ночі | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Гід наймоднішими моделями зимового сезону.

Поділитися:

Новий 2020 рік уже на порозі! Часу обмаль, тож варто хутчіш обирати святкове вбрання. Звісно, більшість не уявляє новорічної ночі без ефектної сукні. Цієї зими в центрі уваги саме такі варіанти – нам не обійтися без оригінальних матеріалів, сексуальної фактури, блискучих аксесуарів і моря срібла.

1plus1.ua зібрав для тебе наймодніші сукні, у яких станеш королевою вечірки. Всі вони із закордонних магазинів, доступних завдяки myMeest — сервісу доставки товарів із Європи. Обирай сукню з нашої добірки і вирушай на онлайн-шопінг! Каталог магазинів, у яких можна зробити замовлення через myMeest, знайдеш за посиланням.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Снігова королева

Оскільки покровителем наступного року є Білий Металевий Щур, вбратися у сріблясту сукню – вдала ідея, як ніколи. Радимо звернути увагу на міді із сексуальними бретелями, яке нагадує рідкий метал. До того ж на піку популярності тканини з ефектом фольги, схожі на обгортку цукерки, а також сукні з голографічним ефектом у стилі 80-х.

Зауважимо, доповнювати образ Снігової королеви варто мініатюрними прикрасами зі срібла або білого золота та взуттям на високих підборах. За бажанням, можеш одягнути чорні панчохи. Міф про те, що світлі сукні не можна носити із темними колготами, вже давно розвіяно. А щодо макіяжу, обирай найтрендовіші варіанти: перлини у кутиках очей, білі тіні або графічні стрілки.

Сукня з ефектом металік від Zara

Феєрична красуня

Жоден Новий рік не минає без рясно вбраної ялинки, казкового аромату мандаринів, ігристого, а також сяйливих паєток. Найбільше на подіумах помічено блиску сріблястих намистин, проте для різноманіття пропонуємо приміряти яскраво-рожеві, провокаційні червоні, розкішні золоті або стримані зелені варіанти.

Сукня з паєтками – феєрична та яскрава. Тому її гармонійними атрибутами стануть бежеве або чорне взуття, мінімум прикрас та невимушена зачіска.

Міні-сукня з паєтками від Asos

Грецька богиня

Прихильницям консервативних образів варто взяти курс на лаконічні, благородні й жіночні шовкові сукні. Це можуть бути світла сукня прямого силуету з бантом, чорна сукня максі з ефектним вирізом або ж барвистий образ у відтінку фукції.

Сукня із шовковим блиском від H&M

Сексуальна кішка

Будь упевненою, сукня-піджак – універсальний елемент гардероба, який із легкістю стане конкурентом вечірнім варіантам із шовку або коктейльним блискучим лукам. У новорічну ніч дизайнери пропонують зосередитися на подовженому блейзері із сотнями паєток, моделях з оксамиту та глибоким декольте.

Додадуть образу пікантності довгі сережки, туфлі на високих підборах і блискучий клатч. Дозволь волоссю граційно спадати і зроби макіяж з акцентом на вуста. Нехай цієї ночі буде багато поцілунків!

Сукня-піджак від Bershka

Кокетлива Барбі

Насичений рожевий колір подарує нове дихання будь-якій вечірці і швидко покращить настрій володарці сукні. Улюбленим відтінком Барбі продовжують надихатися кутюр’є в усьому світі. В новорічну ніч вони пропонують вбратися у рожеве шовкове вбрання максі, лаконічну сукню-футляр або модель з об’ємними рукавами у стилі 60-х.

Аби не перебільшити в образі й не здаватися надто «солодкою», додай сміливих аксесуарів: масивні чобітки, широкий шкіряний пояс та виразний погляд завдяки smoky eyes.

Міні сукня від Topshop

Як зробити на отримати замовлення від myMeest?

Нагадуємо, твоїй увазі представлені товари з відомих магазинів Європи. Не чекай, доки вони з'являться в Україні, та роби замовлення вже сьогодні за допомогою myMeest. Упевнись, що це економний та зручний шопінг! Як користуватися сервісом – дізнаєшся за посиланням

Обов’язково візьми участь у нашому опитуванні й отримуй чудові подарунки від myMeest. Імена щасливчиків дізнаєшся у грудні 2019-го.

poll_content_723

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Наймодніші светри зими 2020: Скандинавія, мінімалізм і волани

2. Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

3. 5 пуховиків, у яких тобі не будуть страшні морози

4. Сезон хюґе: Як створити затишний домашній образ узимку

 

Новини по темі