5 несподіваних фактів про Донну Мартін із «Беверлі-Гіллз, 90210»

Торі Спеллінг: 5 несподіваних фактів про Донну Мартін із «Беверлі-Гіллз, 90210» | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Коли все йде не так, як плануєш.

Поділитися:

Уже цієї середи, 7 серпня, шанувальники «Беверлі-Гіллз, 90210» радісно плескатимуть у долоні – саме цього дня відбудеться прем’єра нового сезону культового молодіжного серіалу. 

Тож сьогодні редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку цікавих фактів із життя акторки Торі Спеллінг, виконавиці ролі Донни Мартін. 

#1 Власне реаліті-шоу

Разом із чоловіком Діном Макдермотом Торі створила реаліті-шоу Tori & Dean: Inn Love, яке розповідало про життя їхньої родини. Передача тривала шість сезонів і потім змінила назву на Tori & Dean: Home Sweet Hollywood.

Останній епізод, що вийшов у січні 2012-го, мав назву «А тепер нас п’ятеро» і був присвячений народженню Хетті – третьої дитини подружжя.

#2 Маленький сюрприз

Друга дитина Торі та Діна стала для них повною несподіванкою. За словами Торі, у той час вона приймала протизаплідні і перервала курс лише на день, щоб змінити препарат. Тепер у них є донька Стелла.

#3 Пластичні операції

Зірка «Беверлі-Гіллз…» зізналася, що робила пластику носа та грудей. Але про імпланти вона пошкодувала. Акторці було лише трохи за 20, коли вона зважилася на операцію. За словами Спеллінг, якби вона тоді знала, що через таку операцію не зможе вигодовувати дітей, то ніколи не зробила б цей крок.

#4 Фінансові проблеми

Торі виросла в оточенні розкоші та навіть не уявляла, що зіткнеться з фінансовими негараздами. За роки роботи в кіноіндустрії батько зірки, продюсер і режисер Аарон Спеллінг, встиг заробити понад 500 мільйонів доларів. Та у спадок дочці він залишив усього лиш 800 тисяч. Це пристойна сума, але далеко не те, до чого з дитинства звикла акторка.

Та здається ні Торі, ні її чоловік зовсім не вміють поводитися з грошима. Так 2016 року через несплату податків подружжя змушене було виплатити державі заставу в розмірі понад 700 тисяч доларів. Ба більше, вони заборгували фінансовій компанії American Express кругленьку суму по кредиту, за що отримали судовий позов.

#5 Більше дітей

Наразі подружжя виховує п’ятеро дітей: Ліама (12 років), Стеллу (11 років), Хетті (8 років), Фінна (7 років) та Бо (2 роки). Та у своєму інтерв’ю для Us Weekly Торі зізналася, що любить парні числа, тож їхня родина з нетерпінням чекає на появу шостого малюка. Проте зірка хвилюється за свого чоловіка, який і так робить усе можливе, щоб забезпечити родину.

Джерело гіфок: giphy.com

Нагадаємо, що найцікавішими подробицями свого життя вже встигли поділитися Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Шеннен Догерті (Бренда Волш) та Джейсон Прістлі (Брендон Волш)

Усі деталі майбутньої прем’єри улюбленого серіалу дізнавайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Інші цікаві новини про «Беверлі-Гіллз, 90210» читай тут: 

1. Улюблені актори зібралися разом у легендарній кав'ярні з серіалу «Беверлі-Гіллз»

2. Усі в зборі! У мережі з'явилися нові фото зі зйомок продовження «Беверлі-Гіллз» 

3. Акторки «Беверлі-Гіллз» позасмагали у купальниках серед мегаполісу (фото)

4. Як змінилися актори «Беверлі-Гіллз» за 19 років (фото)

Новини по темі