5 секретів краси Дженніфер Еністон

Правила краси Дженніфер Еністон
Фото: The Hollywood Reporter

Беремо приклад з 50-річної акторки.

Поділитися:

Зірка серіалу Друзі, колишня кохана Бреда Пітта, кумир мільйонів, лідер численних рейтингів найкрасивіших і найсексуальніших жінок світу... Все це про Дженніфер Еністон. У свої 50 вона досі має фігуру, якій можуть позаздрити 20-річні, та продовжує зачаровувати ефектними фотосесіями і ролями в кіно.

Як їй все це вдається? Не без праці. За роки акторської кар'єри Дженніфер виробила власні правила краси. Їх зірка неухильно дотримується, а результат — вражає.

Детальніше про лайфхаки і хитрощі, які допомагають голлівудській акторці виглядати бездоганно, незважаючи ні на що, читайте в матеріалі 1plus1.ua.

GettyImages

Правильний сніданок

Кожен ранок Дженніфер Еністон починається зі склянки води з лимоном. Перший прийом їжі — збалансований і поживний. У сніданок входить натуральна кава без цукру, яйця, фруктовий або овочевий смузі, скибка цільнозернового хліба з авокадо і кокосовою олією.

Регулярні тренування

Одразу після сніданку Дженніфер вигулює собак, а потім прямує до фітнес-клубу. Зараз знаменитість тренується за системою Booty Barre:

Ця програма базується на техніках з хореографії, пілатесу, балету і йоги в поєднанні з атлетичними навантаженнями. Кожне заняття включає в себе вправи на розтяжку і гнучкість, а також силові та кардіонавантаження.

The Hollywood Reporter, 

«Одержимість» станом шкіри

Дженніфер Еністон зізналася, що серйозно підходить до вибору косметики по догляду стільки, скільки себе пам'ятає. Матір акторки була моделлю, тому не могла собі дозволити недбале ставлення до стану шкіри. Саме у неї Дженніфер навчилася дотримуватися простих, але щоденних ритуалів: змивати косметику, очищати обличчя засобом для вмивання і наносити зволожуючий крем вранці та ввечері.

Також зірка ніколи не видавлює висипання. Натомість вона підсушує проблемні ділянки лосьйоном.

Комфортний стиль

На думку Еністон, головний секрет вдалого образу — не сліпе повторення трендів, а внутрішня гармонія.

Я завжди за те, в чому ви себе почуваєте комфортно, — неважливо, колір помади це або довжина волосся.

У звичайному житті Дженніфер надає перевагу стилю casual і не боїться постати в такому простому і лаконічному вбранні перед об'єктивами папараці.

InStyle

Щастя в дрібницях

Екс-дружина Бреда Пітта впевнена: крім догляду за шкірою і правильного харчування, вкрай важливо насолоджуватися кожним моментом свого життя. За словами Дженніфер, саме щастя робить нас молодими і красивими. Потрібно вміти радіти дрібницям і отримувати задоволення від «будь-якої приємної нісенітниці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон розповіла, яким може бути продовження серіалу «Друзі»

Новини по темі