5 веселих комедій, з якими ти забудеш про все на світі

5 веселих комедій, з якими ти забудеш про все на світі | Фільми | 1+1
Фото: Кадр із фільму «Красуня на всю голову»

Історії, які тебе розважать.

Поділитися:

Після напруженого робочого дня хочеться одного – чимшвидше сховатися під ковдрою і ввімкнути який-небудь кумедний фільм. Адже саме стрічки з гарним почуттям гумору та легким сюжетом здатні прикрасити наш вечір. Твоїй увазі добірка веселих комедій, які подарують виключно позитивні враження. Просто відпочивай і смійся від душі!

А щоб ти точно не поринула в осінню меланхолію, пропонуємо заварити чай GREENFIELD Spirit Mate на основі мате та соковитого лайму. Він чудово знімає втому, концентрує увагу й покращує відчуття бадьорості.

І нагадуємо, що ти можеш пройти цікавий тест і дізнатися, який фільм зробить твій день особливим. Також вигравай квитки у кіно на стрічки, які нині у прокаті.

«Шахрайки», 2019

Комедія об’єднала оскароносну акторку Енн Гетевей та зірку комедій Ребел Вілсон. Героїня Енн – аристократична красуня, елегантна та розкішна Жозефіна знайомиться з простою й балакучою дівчиною Пенні (Ребел Вілсон). На перший погляд, між ними не може бути нічого спільного. Однак насправді дівчата заробляють на життя, обманюючи чоловіків. Що трапиться, коли вони об’єднають зусилля?

Фото: Кадр із фільму «Шахрайки»

«Красуня на всю голову», 2018

Здається, в сучасному світі зовнішність відіграє ключову роль. Та внутрішня впевненість і самопіар мають вагоміше значення. Це доводить головна героїня Рене Беннетт. Вона захоплюється модою, стежить за найвпливовішими beauty-блогерами і мріє працювати у великій корпорації. Але нестача любові до себе не дозволяє дівчині вийти з чотирьох стін і показати себе світу. Усе змінює один випадок. Рене вирішує попрацювати над своєю фігурою і записується до спортзалу. Впавши з тренажера, вона сильно вдаряється головою. Внаслідок травми дівчина отримує те, чого їй так бракувало – тепер вона красуня на всю голову!

Фото: Кадр із фільму «Красуня на всю голову»

«Нічні ігри», 2018

Подружжя Макс та Енні обожнюють інтелектуальні ігри. Вони часто проводять вечори у компанії друзів і насолоджуються захопливими квестами. Зазвичай посиденьки відбуваються вдома у пари, та цього разу в місто повернувся брат Макса – Брукс, який запропонував зібратися у нього. Усі завітали у новий фешенебельний будинок Брукса, де господар пообіцяв – цю гру вони запам’ятають на все життя.

Фото: Кадр із фільму «Нічні ігри»

«Дуже погані матусі», 2016

Ми звикли вважати, що кожна жінка таємно мріє про велику сім’ю, затишну оселю і слухняних дітей. Проте пройшовши через підготовку до весілля, ремонт будинку, вагітність та народження дітей, сімейне життя здається мамам вже не таким солодким. Ці троє втомилися від побутових проблем і рішуче налаштовані відірватися на всі 100! Ми впевнені, їхній приклад надихне всіх.

Фото: Кадр із фільму «Дуже погані матусі»

«Більше, ніж друг», 2010

Комедії із Дженніфер Еністон апріорі не можуть дозволити бодай комусь сумувати. У стрічці «Більше, ніж друг» акторка зіграла 40-річну Кейсі, яка мріє про дитину. В неї є найкращий друг Воллі, з яким вона колись зустрічалася, та пара вирішила залишитися товаришами. Кейсі рішуче наважилася на штучне запліднення. На вечірці з нагоди цієї події, де й мало відбутися запліднення, Воллі випадково кидає контейнер із біоматеріалом донора і підміняє речовину на свій «продукт».

Фото: Кадр із фільму «Більше, ніж друг»

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5.