5 затишних фільмів, із якими не хочеться вилазити з ліжка

5 затишних фільмів, із якими не хочеться вилазити з ліжка | Фільми | 1+1
Фото: Кадр із фільму «Почни спочатку»

Те, що треба для зимового вечора!

Поділитися:

Більшість із нас називає зиму однією з найзатишніших пір року. Навіть не зважаючи на морозний вітер та сіре небо, цей сезон асоціюється з теплом, душевністю… А ще саме взимку всередині нас з особливою силою живе віра в те, що всі мрії неодмінно здійсняться.

Уяви: супермаркети сповнені людьми, які неспішно шукають смачну їжу на вікенд, у вікнах видніються вогники – це хтось поринув у вечірні розмови під пледом із чашкою ароматного чаю, а інші прогулюються алеями парків і радіють першому снігу. Вся ця зимова радість доповнюється переглядами фільмів, від яких на душі стає ще затишніше. Таку добірку ми й готові презентувати сьогодні. Твоїй увазі п’ять найкращих кінострічок, з якими не захочеться вилазити з ліжка.

Доповни кіновечір чорним чаєм Greenfield Currant & Mint. У ньому в гармонійному дуеті сплелися солодкий смак чорної смородини та пряність м’яти.

Не забудь і про наш цікавий тест. Пройшовши його, дізнаєшся, який фільм зробить твій день особливим. Також вигравай квитки у кіно на стрічки, які нині у прокаті.

«Почни спочатку», 2018

Майя (Дженніфер Лопес) влаштувала своє життя зовсім не так, як мріяла. Жінка працює в супермаркеті й зневірюється отримати підвищення. Доля все ж дає їй шанс – героїня отримує позитивну відповідь на свій запит щодо вакансії у великій корпорації. Вона готова довести усім скептикам, що диплом про вищу освіту – зовсім не показник працелюбства і креативності.

Фото: Кадр із фільму «Почни спочатку»

«Бойфренд із майбутнього», 2013

Головний герой чуттєвої мелодрами з елементами фантастики – 21-річний Тім Лейк. Одного дня він помітив, що має дивовижну здатність – подорожувати в часі. Згодом про цей родинний дар йому розповів батько. Він порадив хлопцю максимально корисно скористатися цією можливістю, але застережив – змінити хід історії йому буде не під силу. Тім неймовірно зрадів своїй суперсилі. Тепер він може змінити на краще фінал нещодавнього невдалого побачення з красунею, яка йому так сподобалась.

Фото: Кадр із фільму «Бойфренд із майбутнього»

«Мамма міа!», 2008

Молода дівчина Софі трепетно готується до власного весілля на сонячному грецькому острові Калокаїрі. Їй дуже не хочеться йти під вінець без супроводу рідного батька. Річ у тому, що мама Софі Донна виховувала її самостійно і ніколи не розповідала доньці про тата. Дівчині вдається знайти щоденник, у якому колись її мама описувала роман із трьома чоловіками. Софі розуміє, що вони могли би бути її потенційними татусями, тож надсилає кожному листа із запрошенням на весілля.

Фото: Кадр із фільму «Мамма міа!»

«Вам лист», 1998

У реальності вони не бачилися жодного разу, проте це не заважає Келлі та Джо спілкуватися у всесвітній павутині. І в цьому щось є, адже інколи зі сторонньою людиною легше поділитися сокровенним. Вони зустрінуться, коли Джо вирішить відкрити ще один книжковий магазин поруч із маленькою крамницею Келлі. Так, коханці по переписці перетворяться на справжніх ворогів. Герої продовжуватимуть романтичну бесіду, не підозрюючи, з ким насправді спілкуються. І коли нарешті настане час першого побачення, вони дуже здивуються одне одному.

Фото: Кадр із фільму «Вам лист»

«Брудні танці», 1987

Культова мелодрама розповідає історію кохання двох кардинально різних людей, почуття яких розгорілися завдяки музиці й танцям. Він спокусливий танцівник, а вона юна донька вельможного аристократа. 17-річна Френсіс мріє вийти заміж за успішного економіста й закінчити університет із відзнакою. Та її життєві пріоритети різко зміняться після знайомства з харизматичним юнаком. До чого приведуть їхні пристрасні танці?

Фото: Кадр із фільму «Брудні танці»

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4.