5 знаків зодіаку, яким пощастить у коханні на початку грудня

Кому пощастить в коханні у грудні 2023 — гороскоп
Freepik

На цих п'ятьох знаків зодіаку чекають романтичні пригоди у грудні!

Поділитися:

Гороскоп на грудень 2023 від Анжели Перл пророкує успіхи в особистому житті деяким знакам зодіаку. Для кого грудень стане місяцем кохання?

Овен

5 грудня Венера опиниться у вашому 8 будинку гороскопа, що передбачає нові стосунки або розвиток відносин з обранцем. Цей період додасть вам емоційної насолоди та романтичних моментів.

Телець

5 грудня — Венера у 7 будинку створить гармонійне середовище для стосунків, посприяє новим знайомствам та розвитку гарних відносин. Не впустіть можливість зустріти кохання.

Близнюки

Молодик із Марсом 12 грудня увійдуть у 7 будинок, що принесе нові стосунки або додасть енергії та пристрасті вже існуючому коханню.

Стрілець

5 грудня — Венера у 12 будинку сприяє таємним стосункам. У вас може закрутитися роман, про який ви не поспішатимете розповідати близьким. Ці стосунки додадуть загадковості у ваше життя.

Водолій

5 грудня Венера увійде в 10 будинок гороскопа. Це сприятливий час для нових романтичних стосунків, а також покращення вже існуючих союзів. Спробуйте поглибити зв'язок із вашим коханим саме в цей період.

Сексолог про секс, стосунки на відстані, найчастіші запити українців: дивіться у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube!

Новини по темі