«Я хочу, щоб мене почули»: Нове відверте інтерв'ю Меган Маркл

Герцогиня прокоментувала війну королівської родини з таблоїдами.

Поділитися:

Нещодавно мережу облетіла новина про те, що принц Гаррі розпочав війну зі ЗМІ, які цькують його дружину, герцогиню Сассекську Меган Маркл. Своєю чергою вона дала відверте інтерв'ю респектабельній газеті Daily Telegraph. Герцогиня вперше прокоментувала своє ставлення до таблоїдів: 

Мені не потрібно, щоб мене любили. Я хочу, щоб мене почули. Особливо, коли говорю про важливі речі, до прикладу, психічне здоров'я. 

Фото: Getty Images

Ексклюзивна бесіда була присвячена не лише питанню війни королівської родини з неправдивими таблоїдами, а й відкриттю пекарні Luminary Bakery за участі герцогині. У ній працюють жінки, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. До речі, саме тут Маркл замовляла торт із нагоди свого дня народження. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Зауважмо, інтерв'ю з герцогинею Сассекською проводив її друг, репортер Daily Telegraph Бріоні Гордон. Меган також зізналася, що використовує свій королівський титул, з метою представлення інтересів усіх, кого світ відмовляється помічати. 

«Вважаю, якщо ми знімемо маски, то зрозуміємо, що у всіх людей, особливо в жінок, — дуже багато спільного. Наші історії і досвід можуть відрізнятися, але надії і страхи — ідентичні»,— заявила герцогиня.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що британські депутатки підтримали Меган Маркл у боротьбі проти таблоїдів. Дізнавайся подробиці у відео: 

Більше новин про герцогів Сассеських читай на 1plus1.ua: 

1. Зручно й елегантно: Повторити новий образ Меган Маркл зможе кожна

2. Меган Маркл вподобала найяскравіший з трендових кольорів сезону

3. «Це знищить твоє життя»: Чому друзі Меган Маркл були проти її шлюбу з Гаррі

4. Принц Гаррі прокоментував зовнішність Меган Маркл після народження первістка

5. 5 правил здорового харчування, яких дотримується Меган Маркл

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі