Найкращі подруги: Оля Полякова з донькою замилували сонячними знімками

Найкращі подруги: Оля Полякова з донькою Машою замилували сонячними знімками | 1+1
Фото: Jetsetter

Красуні разом відпочили на райській Сицилії.

Поділитися:

Холодний осінній подих змусив одних діставати теплі пуховики, а інших – ховатися від нього у теплих краях. Вітчизняні зірки уже показали, як у купальниках ніжаться на сонячних курортах. Та виявилося, що до їх ряду можна сміливо записати й Олю Полякову.

Днями співачка поділилася по-літньому яскравими світлинами з райського острова Сицилія. На них Оля ніжно обіймає старшу доньку Машу – і вони радше схожі на найкращих подруг. Дивись фото:

Фото: instagram/polyakovamusic

Нагадаємо, що 14-річна Маша вже зараз не хоче лишатися в тіні своєї зіркової мами. Вона активно веде блог у Instagram і навіть сама заробляє на рекламі, а також пробує себе в ролі моделі та знімається у фотосесіях для глянців. Про інших зіркових нащадків, які намагаються перевершити своїх батьків, дізнайся за посиланням.

Певно, Олю Полякову тішать досягнення її юної доньки, як дві краплі схожої на неї. Та всі інші збіги в зовнішності співачку лише дратують. Так, нещодавно вона звинуватила іншу знаменитість у плагіаті. Дивись відео, щоб дізнатися подробиці:

Ще більше цікавого про Олю Полякову читай на сайті:

1. Слів не добирала: Оля Полякова жорстко відповіла хейтерам (відео)

2. Схудла Оля Полякова похизувалася розкішною фігурою в бікіні

3. Оля Полякова в пікантній сукні завітала до Національної опери

4. Оля Полякова прогулялася Парижем в екстремальному міні

5. 15 років разом: Оля Полякова чуттєво привітала чоловіка з кришталевим весіллям

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі