ТОП-9 способів зробити вії більш довгими і густими

Як пришвидшити ріст вій: ТОП порад | Краса | 1+1
GettyImages

Це простіше, ніж ти думаєш.

Поділитися:

Навіть найдорожча туш безсила, якщо вії від природи рідкі й короткі. Але це не привід засмучуватися! Виправити ситуацію (і не витратити усю зарплату) можна. Дотримуйся регулярно простих хитрощів, і тоді вії будуть і об'ємними, і довгими.

Як покращити стан вій — дізнавайся з матеріалу 1plus1.ua.

ВІЗИТ ДО ДЕРМАТОЛОГА

Якщо вії часто випадають і повільно ростуть, звернись до лікаря. Особливо, якщо раніше таких проблем не виникало. Причини можуть бути різними — неправильне харчування, стрес, гормональні збої.

Крім того, аж ніяк не сприяють росту накладні вії. Їх використання призводить до тракційної алопеції — травматичного випадання волосинок.

ПРАВИЛЬНЕ ОЧИЩЕННЯ

Чи варто нагадувати, наскільки важливо знімати макіяж перед сном? Щоденна і акуратна гігієна повік — запорука красивих вій. Нехтуючи очищенням або роблячи це занадто грубо, ми сприяємо розвитку інфекцій.

Замість того, щоб терти очі ватним диском, змочи його міцелярною водою або олійкою для зняття макіяжу та приклади на кілька секунд до повік. Потім плавними рухами зверху вниз видали залишки туші і тіней.

ПОЖИВНА ОЛІЯ

У твоєму б'юті-арсеналі точно є креми для обличчя та рук. Вії так само потребують додаткового живлення. Але витрачати гроші на дорогий засіб необов'язково: стане у нагоді будь-яка рослинна нефільтрована олія холодного віджиму.

Занур ватяну паличку в олію і точково нанеси по лінії росту вій. Цей натуральний продукт — джерело жирних кислот, які позитивно впливають на кровообіг і стимулюють ріст волосся та вій.

ВІТАМІНИ ГРУПИ В

Зокрема — біотин. Він зміцнює волосся і нігті, а також покращує стан шкіри. Щоб правильно визначити необхідне дозування, краще проконсультуватися з лікарем.

ЩИПЦІ ДЛЯ ЗАВИВКИ

Тут є важливий момент. Щоб не нашкодити віям і, навпаки, не посилити їх випадіння, користуйся щипцями лише до нанесення туші. Підкручуй чисті сухі вії, інакше їх можна зламати — в буквальному сенсі.

До речі, те ж саме відбувається, коли ти намагаєшся нанести свіжий шар туші на залишки вчорашньої: вії ламаються і випадають.

ЗВОЛОЖУЮЧА ТУШ

Визначити таку дуже просто. У складі мають бути пантенол і бджолиний віск.

СОН НА БОЦІ АБО НА СПИНІ

Як тобі зручно, але тільки не обличчям у подушку. Така звичка не йде на користь ні натуральним, ні нарощеним віям: механічні пошкодження неминучі.

НОВА ТУШ КОЖНІ ТРИ МІСЯЦІ

Це дозволить мінімізувати контакт із бактеріями. Кожного разу, коли дістаєш щіточку з тюбика, всередину потрапляє повітря. І дає відразу два приводи для занепокоєння: по-перше, туш висихає і вже не працює так добре, а по-друге, активно поширюються носії інфекцій.

РОЗЧІСУВАННЯ ВІЙ

Все, що позитивно або негативно позначається на стані волосся, справедливе і для вій. Тому останні потребують такого ж ретельного розчісування два рази на день. Після цієї простої маніпуляції вії матимуть кращий вигляд і будуть рости в одному напрямку.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай більше корисних бьюті-порад:

1. Новий тренд в догляді за обличчям: Що таке мультимаскінг

2. Секрети краси дружини Комарова, якими варто скористатись

3. Чим небезпечний целюліт і як його позбутися

4. На цей модний макіяж як у індійської красуні Пріянки Чопри ти витратиш 10 хвилин

Новини по темі