Секрети краси дружини Комарова, якими варто скористатись

Дружина Комарова Олександра Кучеренко поділилася секретами краси | Зіркове життя | 1+1
Фото: @aakucherenko

Яких б'юті-ритуалів дотримується Олександра Кучеренко.

Поділитися:

Юна дружина Дмитра Комарова і «Міс Україна-2016» Олександра Кучеренко звикла тримати себе в чудовій формі. Вона захоплює глядачів природною красою та тендітною фігурою. І причина цьому – не лише заняття танцями, що тривають з дитинства.

У Олександри є свої правила догляду, яких вона суворо дотримується. Зокрема, зірка не уявляє свого життя без правильного харчування і фізичних навантажень. Саша регулярно тренується в танцювальній та тренажерній залі, займається розтяжкою та йогою.

Фото: @aakucherenko

Ще один секрет красуні – якісний відпочинок. Повноцінний сон, час із близькими людьми та позитивні емоції – найкращий косметичний засіб для обличчя жінки.

Кожен ранок Саші починається з догляду за шкірою. Як розповіла зірка виданню ХОЧУ.ua, після сну вона обов’язково очищує обличчя лосьйоном чи тоніком і наносить зволожувальну маску й патчі. Цей ранковий ритуал Кучеренко нізащо не пропустить, адже так вона готує шкіру до виснажливих зйомок і професійного гриму.

Також модель розповіла, що ніколи не нехтує сніданком. На її думку, краще добре поїсти зранку, а потім зменшувати порції упродовж дня. Саша віддає перевагу корисним сніданкам, як-от каші, кисломолочний сир, фрукти та ягоди, натуральний сік і мед, рідше – запіканка чи сирники.

Фото: @aakucherenko

Нагадаємо, що весілля Олександри Кучеренко і Дмитра Комарова стало однією з найгучніших подій року. Коли почалися і як розвивалися стосунки зіркової пари – дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про красуню Кучеренко та її чоловіка читай на сайті:

1. Приємне з корисним: Комаров влаштував молодій дружині фотосесію

2. На сьомому небі: Як Комаров розважає молоду дружину

3. Комаров не помилився – його дружина така сексуальна в цій фотосесії

4. Дмитро Комаров розповів про містичне знайомство зі своєю дружиною

5. Кучеренко розповіла, який Комаров чоловік

Новини по темі