Принц Гаррі прокоментував зовнішність Меган Маркл після народження первістка

Принц Гаррі прокоментував зовнішність Меган Маркл після народження первістка | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

А також розповів, як батьківство вплинуло на нього.

Поділитися:

Фігуру герцогині Сассекської Меган Маркл після пологів обговорює весь світ. Хтось стверджує, що вона має зайві кілограми, інші ж навпаки зауважують, що молода мама стала ще красивішою. А що думає її чоловік принц Гаррі

Днями герцоги Сассекські відвідали щорічну церемонію WellChild Awards, яка підтримує хворих дітей, сцеціалістів у сфері охорони здоров'я, а також волонтерські організації та ініціативи. Протягом заходу Меган і Гаррі встигли поспілкуватися з учасниками церемонії, серед яких 10-річна дівчинка Еммі та її мама Єва. Пізніше Еммі розповіла журналістам, як пройшла її розмова з королівськими особами:

«Вони дуже милі. Я сказала герцогині, що вона має приголомшливий вигляд після народження дитини. Гаррі подивився на неї і промовив: «Ось бачиш! Я ж тобі говорив». Вони здалися мені дуже простими».

Фото: Getty Images

До того ж принц Гаррі розповів, як батьківство вплинуло на нього: «Пам'ятаю ті дні, коли міцно стискав руку Меган під час різних церемоній. Тоді ми думали про те, як це — стати батьками. Тим паче, ми хвилювалися, як докласти всіх зусиль для того, щоб захистити нашу дитину і допомогти їй, якщо вже з народження вона зіткнеться з труднощами або захворіє згодом. І тепер, ставши батьком, перебуваючи тут і спілкуючись з усіма вами, я відчуваю те, чого не знав, поки у мене не з'явилася дитина».

Нагадуємо, нещодавно герцог Сассекський розпочав судову війну з медіа, які цькують його дружину. Дізнавай подробиці у відео. 

Більше новин про герцогів Сассекських читай на нашому сайті: 

1. Як жінкам plus-size вдягнутися в стилі Меган Маркл (приклади)

2. 5 правил здорового харчування, яких дотримується Меган Маркл

3. Чому Меган Маркл вийшла у світ без обручки

4. Меган Маркл похизувалася схудлою фігурою в комбінезоні

5. Син Меган Маркл вражає схожістю зі своїм татом (фотодоказ)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі