"Я втомлена від цих стандартів, хочу бути собою", — Мішель Андраде відверто про своє особисте життя та шлях у шоу-бізнесі

Співачка Мішель Андраде розповіла для "ЖВЛ" багато подробиць свого життя.

Поділитися:

Співачка Мішель Андраде для "ЖВЛ" розповіла свою історію, як потрапила в Україну, який був її шлях у шоу-бізнес, чого вона вважає, що їй бракує себе та чи вільне її серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буремна молодість зірок: що про свої студентські витівки розповіли Артур Логай, Дар’я Петрожицька, Юрій Ткач, Слава Камінська та Іраклі Макацарія

Мішель народилася в одному з найбільших міст Болівії Кочабамбі. Зізнається: дитиною була неслухняною, завжди десь бігала, а батько й мати шукали. Коли Мішель виповнилося 13, сім'я переїхала до України. Батькові інженеру та будівельнику запропонували роботу на Батьківщині дружини. Тут їй, підлітку, було не солодко. Дівчинці за 3 місяці довелося вивчити українську, а однокласники сміялися з її екзотичного латиноамериканського акценту. 

Булінг був у школі, мені було образливо. Особливо перші 2-3 роки було дуже сильне бажання повернутися. З плином часу я зрозуміла, що це моя родзинка.

Саме через цю родзинку на фестивалі її помічають продюсери Ірина Горова та Вадим Лисиця. 18-річна Андраде підписує свій перший в житті контракт і відразу з відомим лейблом:

Я дзвонила та питала щодня протягом місяця: "Вони не передумали? Це точно мене вони хочуть взяти на продюсування?" 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський розкрив таємницю: «Якби не це, я би не танцював, а був фармацевтом»

У 2013 вона закохується у співака Микиту Ломакіна, але після п'ятирічного роману пара розійшлася. Все через ревнощі Андраде. Поставив крапку в стосунках саме Микита. Та плакатися близьким та рідним співачка не поспішала: довіряє лише свому серцю.

Зрозуміло, у мене зараз депресія. Окей. Ну що, поплакали? Поплакали! Я не дуже люблю розповідати про свої почуття комусь. Намагаюсь це робити вдома сама, адже краще, ніж ти, ніхто не відчуває. 

Ще кілька років тому дівчинка боялась проявляти свої бажання та відчувала, що втрачає власну індивідуальність під впливом продюсерів. Але тепер зазначає: хоче максимально проявляти себе, тому що це її життя, її молодість. 

Потроху я починала вже казати: "Оце мені не дуже подобається, тут я хотіла б це". Авдиторія хоче бачити якусь чітко промальовану лінію, це бізнес, але я втомлена від цих стандартів, хочу бути собою. Сьогодні я можу бути сумною, а завтра суперщасливою, потім я захочу бути зухвалою, сексуальною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мама – мій найкращий друг», – Дмитро Дікусар ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про стосунки з мамою та про те, чого шукає у своїй майбутній обраниці

Мішель Андраде захоплюється не лише співом: вона вже знялась в кількох фільмах, брала участь у "Танцях з зірками", а нещодавно стала й телеведучою. Однак перевагу Мішель віддає все ж таки музиці та в пріоритет ставить особисті стосунки, які співачка ретельно приховує. Зізналася, що серце зайняте, але не може нічого сказати про відносини. Хоча розповіла, що до шлюбу вже готова, а от на діточок поки що не наважується:

Я сама для себе ще дитина в багатьох моментах та ситуаціях, тому взяти відповідальність за ще одну людину (а я хочу чотири) поки не можу. Я романтична людина по своїй натурі, і мені, звісно, хотілось би пропозиції, щоб прям на коліні. Я хочу, щоб поруч біла людина, яка розуміє весь цей графік, і яка б там проблема не була, вдома мене завжди зрозуміють, приймуть, заспокоять та нагодують.

Розповіла, що дуже сумує за своєю родиною, яка у тисячах кілометрів від неї. Зірка залишилася з мамою в Києві, але кілька місяців тому Мішель, вперше за три роки, побачилася з татусем після розлучення батьків.

Моя тітка влаштувала для мене мега екскурсію. Я побувала на озері Солончак, я була в джунглях, тропіках. Я була там, де проводила все дитинство. 

Дивіться сюжет чому відомі українки відмовляються від материнства: