Олексій Суровцев про відносини з колишніми та про те, як починав виконувати еротичні танці: "Я абсолютно соромився танцювати"

Олексій Суровцев розповів відверту історію життя.

Поділитися:

Танцівник, актор та учасник шоу "Танці з зірками" Олексій Суровцев, ексклюзивно для "ЖВЛ", дав відверте інтерв'ю. Як фахівець з реставрації м'яких меблів став актором та секс-символом вітчизняних серіалів? Чому не спілкується з першою дружиною, але товаришує з другою та на яку тему не може говорити без сліз?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев зізнався, за кого буде тепер вболівати на «Танцях із зірками»: «Він цього гідний»

В мріях Олексія Суровцева був театральний інститут, але вступив він до інституту фізкультури. Здобутий диплом давав можливість працювати або тренером, або вчителем фізкультури, але такі професійні перспективи юнака абсолютно не тішили.

Мої батьки сказали, що потрібна серйозна професія. Я їх абсолютно розумію. Але тренерство – це пекельний труд, який не оплачується так, як повинен.

Усі свої фінансові питання Олексій звик вирішувати самотужки: займався реставрацією м'яких меблів. Це приносило йому непогані гроші. Проте життя Олексія кардинально змінив випадковий візит до нічного клубу:

Там виступав один чоловічий колектив. У них були прикольні постановки, мене це так надихнуло, що я подумав: "а чим я гірший?". Проте я соромився абсолютно танцювати, я на дискотеки тому й не ходив, бо не вмів танцювати. У мене з'явився знайомий, який займався танцями, якраз у тому ключі, чим займався той самий колектив. Якщо можна так назвати, то це еротичні танці. Я пішов разом з ним до його хореографа. Розумів, що у мене абсолютно не виходило. Через деякий час я працював вже як нормальний танцівник, артист.
На здивування, батьки мене дуже підтримали. Це те, заради чого хочеться розвиватися. З того моменту, як я переборов свій внутрішній сором, зрозумів, що все можу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев розповів, що для нього було найбільш неочікуваним у «Танцях з зірками» – це було лише 1 раз за всі сезони шоу

Тоді зрозумів, що може й створити щасливу родину. У 20 із лишком Суровцев вирішив розпрощатись з парубкуванням та вперше одружився, проте через деякий час шлюб розпався: Олексій наважився розірвати шлюб, який починався з такого великого кохання.

Кохання було божевільне, але нам, напевно, бракувало розуміння, цікавості до мене. Жінка повинна надихати, мене, по крайній мірі. У мене є почуття провини, адже я кидаю людину. Розійшлись ми достатньо недобре, тому що ображена жінка... З батьками у мене були теж з цього приводу непорозуміння, типу: "Як? Як ти йдеш? Куди? У тебе ж ось, жінка, гарна, вчителька". Але все ж потім прийняли мою позицію.

Та холостякував він недовго. Зізнався: перший шлюб повільно перейшов у другий. Десятиразова чемпіонка України з еротичного танцю Ксенія не залишила серцю Олексія жодного шансу. Спочатку вона разом працювали, а згодом між ними вже запалав вогонь палких почуттів. 

Я не хочу сказати, що паралельно, але під час першого шлюбу я вже був знайомий з другою моєю дружиною. Ми зробили дует, потім танцювальний колектив, об'їздили весь Китай.

Хоча Олексій не приховує: це було непросто через стереотипи, нав'язані суспільством, до поняття "еротичний танець".

Багато хто каже: "Еротичний спектакль? Сороміття якесь". Але коли приходять на спектакль подивитись шоу, чоловіки "з поняттями" підходять та кажуть: "Блін, ну це класно". Стриптиз – це більше про вульгарність, а ми більше про естетику.

Пристрасть та любов до танцю багато років робили їхній шлюб щасливим, але лавсторі добігла кінця. Тоді він удруге наважився поставити крапку в сімейних стосунках. Той період Олексій взагалі характеризує як найтяжчий у своєму житті.

Десь я її загубив як жінку. У другому шлюбі розрив був дуже болючий. З Ксюшею ми спілкуємось зараз дуже добре, прям підтримуємо один одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каднай зізнався, що знявся у еротичному відео з партнеркою Олексія Суровцева

Його рятівним колом стала несподівана пропозиція долучитися до драматичного серіалу "Слід", а після двох етапів проб, не маючи нічого спільного з акторством, танцівник отримав одну з головних ролей. Він із головою поринув у роботу, та мінуси акторства швидко дали про себе знати: його постійно нема вдома. І найбільше це не влаштовує кохану жінку – красуню-спортсменку Анну, з якою вони разом вже понад рік.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коли в житті все стало так, що гріх жалітись, доля завдала Олексію важкого удару. З життя пішов тато.

Це дуже важка тема. Він хворів понад 25 років хворобою Паркінсона. Ця людина постійно мене рухала вперед. Навіть останні пару років, коли він вже був зовсім не в собі, все одно інколи приходив до тями та питав: "Ну як справи? Як робота?".

Біль втрати близькою людини страшно дерла душу. Та знав: тато хотів би, щоб син був щасливий. А його порад він звик дослухатися.

Дивіться останній танець Олексія Суровцева на шоу "Танці з зірками":