Як чоловік Дорофєєвої зреагував на її роль у романтичній комедії

У мережі з'явився анонс нової кінострічки студії «Квартал 95».

Поділитися:

Солістка гурту Время и Стекло, тренер Голосу. Діти та суддя Ліги сміху Надя Дорофєєва повідомила, що вперше стане частиною повнометражному кіно. Цього року на глядачів чекає прем'єра нової романтичної комедії під назвою «Я, ти, він, вона» студії «Квартал 95» за участі зірок Володимира Зеленського, Євгена Кошового та Наді Дорофєєвої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва у весільній сукні заінтригувала зйомками у фільмі з Зеленським

За сюжетом герої Максим (Євген Кошовий) та Яна (Надя Дорофєєва) - подружня пара, що прожила разом 10 років, однак на них чекають великі зміни, що перевернуть звичне життя догори дригом. Надя зізналася, що давно мріяла знятися в кіно, і дуже зраділа такій пропозиції:

Участь у шоу Ліга сміху навчила мене перевтілюватися у різні ролі і почуватися актрисою. Це велика відповідальність. Мені трохи страшно грати з акторами такого рівня, але я дуже щаслива. 

Надя та Женя розповіли, що зйомки комедії заплановані на кінець червня. А тим часом у мережі з'явився анонс нової кінострічки. У ньому героїня Наді Дорофєєвої роздала ляпаси і Володимиру, і Євгену. 

«За кулісами мені сказали, що їх можна не жаліти (посміхається). Аби все було правдоподібно, ляпаси були не кіношними, а справжніми. Під час зйомок Євген отримав на горіхи 15 разів, а Вова - 30», - каже Надя. 

Крім того, актори розповіли, як відреагували їх рідні на зйомки у кінострічці. Чоловік Наді Дорофєєвої Дантес підтримав дружину у її починаннях, але додав, що не зможе дивитися фільм, якщо Надя братиме участь у сценах з поцілунками.

Насправді Вова підтримує мене у всіх серйозних питаннях. А коли він дізнався, хто знімає цей фільм, то, звичайно, порадив погоджуватися на роль. 

Цікаво, що у цій роботі Володимир Зеленський не тільки виконає одну з головних ролей, а й дебютує як режисер-постановник. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Далматинці, попкорн та рожеві кульки: Дорофєєва знялася у яскравій фотосесії