Як жінкам plus-size вдягнутися в стилі Меган Маркл (приклади)

Як жінкам plus-size вдягнутися в стилі Меган Маркл (приклади) | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Надихайся!

Поділитися:

Герцогиню Сассекську Меган Маркл недарма вважають іконою стилю. Її гарно продумані вбрання – взірець елегантності, тож модниці з усього світу охоче випробовують елементи аутфітів герцогині на собі.

Так, не стала винятком і plus-size блогерка Кеті Стуріно. Жінка спробувала відтворити декілька образів, у яких Меган відвідувала публічні заходи під час подорожі Африкою. І варто зазначити, цей експеримент завершився успіхом. Гортай фото:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Katie Sturino (@katiesturino)

Першою блогерка приміряла кремову сукню-тренч від Banana Republic. А замість туфель-човників від Stuart Weitzman, як у Меган, Стуріно доповнила свій лук зручнішою моделлю на масивних підборах від Naturalizer.

Ніколи б не подумала, що захочу придбати сукню-тренч. А побачивши таку на Меган, додала цю модель у свій гардероб, – зазначила блогерка.

Наступним Стуріно обрала зручний повсякденний образ. Джинсова куртка, біла сорочка та чорні джинси мають бути у гардеробі кожної модниці, тож надихайся!

Дякую Меган за ідею зручного аутфіту для вихідного дня восени! – захоплено прокоментувала Кеті.

Останнім блогерка випробувала чорний комбінезон із v-подібним вирізом. Щоправда замість бренду Everlane, як у Меган, експериментаторка обрала схожу модель від Nordstrom. Як і для першого аутфіту Кеті приміряла взуття на зручніших підборах (від бренду Margaux замість Manolo Blahnik). Та варто зазначити, що такі незначні модифікації деталей аж ніяк не порушили цілісність луку.

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі зробив офіційну заяву, щоб захистити кохану дружину від долі принцеси Діани. Більше подробиць дізнавайся у відео:

Інші цікаві матеріали про Меган Маркл читай тут:

1. Чому Меган Маркл вийшла у світ без обручки

2. Меган Маркл похизувалася схудлою фігурою в комбінезоні

3. Син Меган Маркл вражає схожістю зі своїм татом (фотодоказ)

4. Меган Маркл показала сукню, яка додає неймовірної стрункості

5. Солодкий цьом Меган Маркл і принца Гаррі замилував мережу (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі