Меган Маркл показала сукню, яка додає неймовірної стрункості

Меган Маркл показала, як виглядати більш стрункою (ФОТО) | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

І жодних дієт непотрібно. 

Поділитися:

Минуло лише дві доби з того часу, як літак герцогів Сассекських приземлився в Південній Африці — а Меган Маркл та Гаррі вже встигли чимало. Вони відвідали присвячений правам дітей семінар у місті Ньянга, насолодилися експозиціями найбільшого музею Кейптауна, зустрілися з юними серфінгістами на пляжі Монвабісі, а також побували в старовинній мечеті.  

Наразі пара здійснила шість офіційних виходів — і саме стільки образів продемонструвала Меган. Особливо багато обговорень викликало одне із останніх її вбрань. Герцоги Сассекські завітали до резиденції британського посла в Кейптауні. 

Для важливої зустрічі Маркл обрала довгу гірчично-зелену сукню у вертикальну смужку. Такий принт вважається найбільш комплементарним для жіночої фігури, адже візуально додає стрункості та зросту. Меган, яка в травні стала мамою, справді здавалась більш тендітною, ніж під час інших заходів.

Утім, як відомо, герцогиня справді схудла після народження первістка. Щодо інших цікавих подробиць південноафриканської подорожі герцогів Сассекських, ти знайдеш їх у відеосюжеті: 

Також читай останні новини про Меган Маркл і принца Гаррі:

1. Колега Меган Маркл розповів, чому їй забороняли носити обручку

2. Ідеальні стосунки: 5 правил від Меган Маркл та принца Гаррі

3. Меган Маркл зворушливо привітала чоловіка з днем народження

4. Що означають пам'ятні підвіски, які носить Меган Маркл

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі