Солодкий цьом Меган Маркл і принца Гаррі замилував мережу (фото)

Солодкий цьом Меган Маркл і принца Гаррі замилував мережу | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Немов молодята.

Поділитися:

Королівська родина ніколи не стояла осторонь проблем, які стосуються мільйонів. Так, 23 вересня принц ГарріМеган Маркл та їхній чотиримісячний син Арчі здійснили свій перший сімейний тур. Герцоги Сассекські відвідали Південну Африку, щоб привернути увагу до умов проживання, захисту довкілля, здоров’я та безпеки.

Цікаво, що подружжя вирішило не витрачати часу на відпочинок. Вже через декілька годин після приземлення в аеропорту Кейптауна Гаррі та Меган зустрілися з місцевими жителями, обіймалися та навіть виконали танок. Знайомство виявилася навдивовижу теплим.

Фото: Getty Images

Втім, закохані тішили не лише привітністю та влучними промовами. Фотографам вдалося «впіймати» момент, коли Меган та Гаррі ніжно цілувалися. І це, певно, наймиліше фото цього вівторка.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений HELLO! Magazine (@hellomag)

Нагадаємо, що королівське турне триватиме 10 днів. Як пройшов перший день в Африці та які заходи заплановані у герцогів Сассекських – дивись у відео:

Читай ще більше новин про Меган і Гаррі:

  1. Ідеальні стосунки: 5 правил від Меган Маркл та принца Гаррі
  2. Меган Маркл зворушливо привітала чоловіка з днем народження
  3. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон
  4. Меган і Гаррі оприлюднили архівні фото зі своєї першої спільної подорожі
  5. У якому будинку жила Меган Маркл до весілля з принцом (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі