Меган Маркл похизувалася схудлою фігурою в комбінезоні

Меган Маркл похизувалася схудлою фігурою в комбінезоні | 1+1
Фото: Getty Images

Герцогиня знає, який одяг найкраще підкреслює стрункість.

Поділитися:

Чотири дні тому Меган Маркл та принц Гаррі вирушили до Південної Африки. Для королівського подружжя це особлива мандрівка – і не лише через важливі соціальні питання, які вони порушують під час візиту. Річ у тому, що сім’я герцогів вперше подорожує в новому складі: 4-місячний син Арчі полетів разом із батьками і вже здійснив свій перший «вихід» у світ.

Не менше уваги прикувала до себе й сама герцогиня Сассекська. На один із заходів Меган завітала у стильній сукні, вертикальні смужки якої візуально додали стрункості й зросту. Ще один лайфхак, який допомагає мати більш тендітний вигляд, – лаконічний чорний лук. І днями герцогиня ним скористалася, показавши ідеальний total-black образ.

Фото: Getty Images

Меган Маркл вдягнула вишуканий комбінезон із поясом, що вдало підкреслив талію. Доповнили королівський образ чорні туфлі-човники, а його «родзинкою» стали розкішні сережки.

Волосся Меган зібрала в елегантний пучок: вочевидь, це її улюблена зачіска для офіційних візитів. Ідеально для ділового стилю!

До речі, під час африканської подорожі Меган Маркл і принца Гаррі сталася наймиліша подія тижня: фотографи піймали мить ніжного поцілунку герцогів Сассекських. Дивись фото за посиланням.

Подробиці захопливої поїздки Меган і Гаррі дізнавайся з відео:

А також читай найцікавіші новини про герцогів за посиланнями:

1. Син Меган Маркл вражає схожістю зі своїм татом (фотодоказ)

2. Колега Меган Маркл розповів, чому їй забороняли носити обручку

3. Ідеальні стосунки: 5 правил від Меган Маркл та принца Гаррі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі