Схуднення до Нового року: 4 варіанти планки від фітнес-тренерки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Фігура до ялинки у «Сніданку з 1+1»: все про схуднення до Нового року.

Поділитися:

Підготовка до Нового року триває вже повним ходом. І якщо з питанням, чи реально за три тижні втратити 10 кілограмів швидко та без шкоди для здоров’я вже розібрались, на черзі – фізичні вправи.

Фітнес-тренерка Ксенія Литвинова у «Сніданку з 1+1» розповідає основні техніки вправи «планка» та підсвічує найпоширеніші помилки при її виконанні:

«Дуже багато людей роблять планку неправильно, тому що вони або прогинають спину вниз, або піднімають її вгору, або лікті неправильно виставляють. Треба одразу для себе визначити, що планка – це абсолютна рівнина. Щоб покласти, наприклад, на спину грейпфрут – а він лежить. Планка – небезпечна вправа для багатьох, вона потребує техніки».

вправа планка фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути після гормонального збою: причини порушень, симптоми та поради по харчуванню (розказує гінеколог-ендокринолог)

Фітнес-тренерка наголошує, що перед вправами на планку потрібно обов’язково робити розминку. 

Докладно про техніки виконання вправ дивіться у відео на початку сторінки.

Для досягнення максимального ефекту до Нового року фітнес-тренерка Ксенія Литвинова радить проходити мінімум 6000 кроків на день та робити комплекс вправ із відео три рази на тиждень. Також, потрібно правильно харчуватися та пити воду. 

планка фото

Що таке метеозалежність і як уникнути неприємних симптомів – дивіться поради лікаря-невропатолога

Новини по темі